Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

ŽIACKY VÝBER V ÚDOLÍ ŠAFRÁNU

03.10.2015 18:00

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS -  ŽIACI

FUTBALNET

SOBOTA 03.10.2015 o 10.30 h. - štadión "PUŠOVCE"

III.LIGA ObFZ PREŠOV - 9.kolo

  VERSUS

TJ ROZVOJ PUŠOVCE - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 7-0

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - momentálne na 9.mieste tabuľky.

Základná zostava:

Jakub Bečáver - Dominik Vaňo - K, Martin Vaňo,  Martin Andraščík, Matuš Motýľ -  Dávid Švec, Matej Magda Kristián Marchevka, Patrik Šarpataky -  Lukáš Kaleja  Januv, Lukáš Vodička,

Rozhodujú: HR KOVALIČ, AR SUCHÝ.

            LUKÁŠ VODIČKA

Strelci žiakov OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY po  9.kole - (spolu 23 gólov)

12 - Lukáš VODIČKA, 2 - Jakub BEČÁVER, Patrik ŠARPATAKY 1 - Dávid ŠVEC, Matúš MOTÝĽ, Samuel ŠUTY, Lukáš Kaleja JANUV, Kristián MARHEVKA, Samuel HALČÁK, Dominik VAŇO.

Prehľad všetkých výsledkov a strelci gólov:

1.kolo: Ruská Nová Ves doma 1-5, gól: Lukáš Vodička, 2.kolo: Viťaz vonku 2-3, góly: Lukáš Vodička, Dávid Švec, 3.kolo: Veľký Šariš doma 4-3, góly: Lukáš Vodička 2, Matúš Motýľ, Samuel Šuty, 4.kolo: Chmiňany 4-1 doma, góly: Lukáš Vodička 2, Milan Kaleja Januv, Patrik Šarpataky (11m), 5.kolo: Šarišské Dravce doma, góly: Lukáš Vodička 4, Jakub Bečáver 2, Kristián Marhevka, Samuel Halčák, 6.kolo: Malý Šariš vonku 1-1, gól: Patrik Šarpataky, 7.kolo: Chminianska Nová Ves doma 2-2, gól: Lukáš Vodička 2, 8.kolo: Dulová Ves doma 1-1, gól: Dominik Vaňo, 9.kolo: Pušovce vonku - nikto.

Pušovskí žiaci sú na čele tabuľky III.ligy ObFZ Prešov so ziskom osemnástich bodov, minulú sobotu vyhrali v Malom Šariši 4-0. Vedie ich náš bývalý tréner Andrej Keresteš.

KOMENTÁR K ŽIACKEMU TÍMU

Situácia v žiackom tíme pred začiatkom súťažného ročníka 2015/16 bola vzhľadom ku generačnej výmene veľmi vážna. Michal Haladej a Peter Vavrek nastupujú už v dorasteneckom výbere, naši talentovaní odchovanci Richard Sabol, Rastislav Švec, Patrik Jopek a Robert Štofan hrajú už dlhšiu dobu za Tatran Prešov, pred a v priebehu súťaže odišli aj Roland Janega a Jakub Bujňák do Sabinova.

Na prvý jesenný  majstrovský futbalový zápas sme aj preto nastupovali len s desiatim hráčmi. Zásluhou pomoci futbalových funkcionárov a ochoty  rodičov a hráčov z Medzan, Ostrovan či Uzovského Šalgova, za čo im všetkým patri naša vdaka, sa kolektív rozrástol postupne až na osemnásť mladých futbalistov.

S pribúdajúcimi hernými minútami sa náš herný prejav postupne aj zásluhou dalšieho Medzanca v realizačnom tíme žiakov trénera Miroslava Vodičku formuje a konsoliduje. Radosť máme aj z toho, že sa funkcie vedúceho mužstva ujal Michaľančan Marek Lukáč.

V posledných dvoch domácich stretnutiach sme s fyzicky zdatnejšími súpermi uhrali rovnocennú partiu. Dnešný súper bude kvalitný no verím, že na ihrisku zanecháme dobrý dojem...

Momentálne je tím žiakov OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY zložený v zastúpení našej a okolitých obcí nasledovne:

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - 6  hráčov

KRISTIÁN MARHEVKA, MATÚŠ MOTÝĽ, PATRIK ŠARPATAKY, SAMUEL ŠUTY, MARTIN ANDRAŠČÍK, PATRIK SLOBODA,

MEDZANY - 6 hráčov

SAMUEL SLAMINKA, LUKÁŠ VODIČKA, DOMINIK VAŇO, SAMUEL HALČÁK, DÁVID ŠVEC, MARTIN VAŇO,

OSTROVANY - 6 hráčov

MATEJ MAGDA, PETER DUŽDA, MILAN KALEJA JANUV, LUKÁŠ KALEJA JANUV, RENÉ STAŠ, JAKUB BEČÁVER

NENASTUPUJÚ

PATRIK DVORŠČÁK, ŠIMON RÁKOŠ, MIROSLAV ČERVENKA, MARKO MIŠENČÍK VŠETCI ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY, A KRISTIÁN JACO OSTROVANY.

Ku trénerovi Miroslavovi Vodičkovi pribudol do realizačného tímu 28 ročný Marek LUKÁČ. Marek je kmeňovým hráčom Šarišských Michaľan, momentálne je ako futbalista na hosťovaní v mužstve VIII.B ligy ObFZ Prešov Požiarnik MEDZANY.

          Marek Lukáč

Tréner žiakov OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - MIROSLAV VODIČKA:

Pripravil: Attila Mikloško

    OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - ŽIACI - SÚŤAŽNÝ ROČNÍK 2015/16

 FOTO: Attila MIKLOŠKO


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/