Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

ŽIACI OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY- 2.MIESTO - UKONČENIE JESENNEJ ČASTI 1.TRIEDY ObFZ

06.11.2011 07:09

FOTO

Už od skorého rána sa zásluhou sponzora pripravoval  guľáš, ktorý bol príjemným spestrením priateľského futbalového zápasu našich šikovných mladých futbalistov a bodkou za  jesennou časťou majstrovskej súťaže. Predohrávalo sa prvé jarné kolo, ale nakoľko  Červenica pri Prešove bola zo súťaže vylúčená, tréneri zabezpečili náhradný program, ktorý bol aj oficiálnym záverom jesennej majstrovskej časti. Pred zápasom vstúpil do ich kabíny prezident klubu Karol Marcinko spolu so sponzorom našich žiakov, trénermi Michalom Marcinkom, Tiborom Guzíkom, vedúcim mužstva Rasťom Sabolom a zástupcom FAN KLUBU Lenkou Sabolovou.

Predseda klubu Karol Marcinko vyzdvihol prínos žiackeho mužstva k celkovej propágácii našej obce a nášho klubu, pogratuloval všetkým hráčom k druhému miestu, zhodnotil stručne priebeh sezóny, vyzdvihol prácu trénerov ako aj celého realizačného tímu, vyzdvihol prínos sponzora a pranieroval na hráčov žiackeho výberu, aby si vážili dresy od sponzora, v ktorých hrajú a ktoré im ostatné mužstvá zdravo závidia a inicioval ich k tomu, aby aj naďalej vo svojej futbalovej práci pokračovali tak aby týmto dresom robili vždy iba česť.

Sponzor motivoval hráčov okrem toho družobnou futbalovou konfrontáciou s poľskou Stalowou Wolou, vo februári halovým turnajom v Poľsku a v máji futbalovým turnajom v Poľsku a potom aj u nás. Dal im však za cieľ, aby sa ešte viac  posnažili a na konci  súťaže sa  umiestnili na prvom mieste.

Rovnako tréneri poďakovali svojím zverencom za účinkovanie v jesennej časti pochválili celý tím a vyzdvihli aj veľké zlepšenie u jednotlivých hráčov.

Mladí futbalisti odmenili všetky vystúpenia spontánnym potleskom a bolo na nich vidno, že s celkovou atmosférou v klube sú tiež spokojní.

 

Sparingpartnera im robili žiaci Medzan. Hralo sa 3x30 minút a zahrali s úplne všetci, pričom v záverečnej tridsaťminútovke už hrali za Medzany aj viacerí naší futbalisti. Výsledok nebol rozhodujúci. ale pre štatistiku vyhrali sme 9:2. Naše góly: HATTRICK- Rasťo Sabol 3, Mimko Minár 2, Rasťo Švec , Deži Dužda, Erik Némethy a Mimko Minár, Lukáš Kobulnický dali po jednom góle. Po zápase všetci zúčastnení ochutnali chutný voňavý guľáš a v príjemnej novembrovej atmosfére pokračovali v družných rozhovoroch na futbalovú tému...

Podľa doteraz známych výsledkov Malý Šariš - Dubovica 4:0, Župčany - Brezovica 6:2, Dulová Ves - Fintice 3:0, Veľký Šariš - Pušovce 5:0 sme obsadili po jesennej časti skvelé druhé miesto so sedembodovou stratou na vedúce Pušovce. Tabuľka vyzerá  takto: 1.Pušovce 34 b., 2.Šarišské Michaľany 27 b., 3. Župčany 27 b., 4. Dulová Ves 27 b., 5. Fintice 26 b., 6. Dubovica 24 b. ....

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/