Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

ŽIACI - 7.kolo - 1.trieda - MALÝ ŠARIŠ - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 1:2 (1:1)

18.09.2011 07:06

Erik Némethy - strelec prvého gólu, ako vždy podal výborný výkon

Svorad Andraščík - obaja tréneri vyzdvihli jeho výkon obrane, ja s nimi v plnej miere súhlasím, hral spoľahlivo ,neurobil žiadnu chybu,

 

V peknom sobotňajšom popoludní sa stretli dve žiactva, ktoré boli susedmi v tabuľke.

Naše futbalové nádeje sa chystali napriek tomu, na prvú výhru vonku. Nastúpili plný odhodlania, no prvých 15 minút ich domáci mládenci, pozn. (v prevažnej miere z Prešova), zatlačili na našu polovicu, no žiadnú výraznú streleckú pozíciu si nevypracovali. Počas ďalších minút naši hru vyrovnali a postupne sa začali dostávať čoraz bližšie na dostrel bránky súpera. Po vydarenom priamom kope, nás príjemne prekvapil Erik Némethy, ktorý krížnou strelou nádherne zavesil. Skóre ešte do polčasu mohol prikrášliť Dezider Dužda, no trestuhodne šancu zahodil. Keď už sa zdalo že polčas vyhráme, v poslednej minútke po trestnom kope, hráč hostí trafil nad žiacku výšku a náš brankár bol prekonaný.

 Počas polčasovej prestávky tréneri prízvukovali chlapcom, aby dali ešte väčší dôraz na bojovnosť, lebo s výkonom v prvom polčase spokojní neboli. Ich slová však padli na úrodnú pôdu. V druhej tridsaťpaťminútovke príkladným prístupom k plneniu si futbalových úloh, pozn. (aj striedajúci hráči vhodne zapadli do rytmu hry), si vytvorili miernu prevahu, ktorú korunovali ďalšie tri rýchle brejky Dezidera Duždu a na naše šťastie ten tretí už v posledných sekundách zápasu, po nastrelení brankára kolenom vrazil do siete a vyhrali sme. Remíza by však v tomto zápase bola pre nás prehrou. Víťazstvo sme si zaslúžili, za snahu a bojovnosť v druhom polčase určite.

Nastúpil sme v zostave: Seman - Némethy,Andraščík,Kobulnický,Dufalo - Lukáč,Vavrek,Šimčík,Dá.Dužda -De.Dužda,Švec - striedali:Šarpataky,Štofan,Sabol. Pred 100 divákmi rozhodoval Tirpák st..


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/