Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

VÝBUCH V SÚBOJI LÍDROV

26.09.2015 17:09

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

SOBOTA 25.09.2015 o 14 h. - štadión "NOVÁ ĽUBOVŇA"

III.LIGA ŠARIŠSKÁ- 8.KOLO

VERSUS

MFK STARÁ ĽUBOVŇA - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 8-1 (3-0)

ZÁKLADNÁ ZOSTAVA OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

Ján Novotný - Erik Némethy, Adrián Staš, Jakub Poloha, Jakub Seman - Lukáš Kobulnický, Ján Kaleja, Adam Šimčík, Martin Lukáč - Rastislav Sabol, Mikuláš Dužda.

STRIEDALI: Richard Dufalo, Michal Haladej,

DLHODOBO ZRANENÍ: Dávid Čirč, Lukáš Kožár.

Trénerovi dorastu Michalovi Marcinkovi chýbali ešte stále hráči základnej zostavy Vaňo a Andraščík aj striedajúci Peter Vavrek. Do Novej Ľubovne necestoval ani Minár, chystajúci sa na zajtrajší zápas dospelých. Napriek tomu naši dorastenci nastúpili v osvedčenej a skúsenej zostave, no v súboji o prvé miesto tabuľky nemali vôbec svoj deň. Napadá ma podobnosť situácie ked k nám pricestovala pred tromi týždňami vtedy druhá Brezovica a prehrala u nás rovnakým výsledkom v zápase, v ktorom nám hlavne v prvom polčase vyšlo všetko do čoho sme kopli. Po súboji so Starou Ľubovňou sme tak neudržali vedúcu pozíciu a po sérii šiestich víťazstiev v rade prišla druhá prehra a zároveň aj druhá priečka tabuľky.

Novým hráčom v našom drese bol brankár Ján Novotný, ktorý k nám prišiel na jesenné hosťovanie z Medzan.

VYJADRENIE TRÉNERA DORASTU OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY MICHALA MARCINKA:

Súper bol veľmi silný v práci s loptou. Hral pekný, behavý, kombinačný futbal. Naopak moji zverenci podali výkon za ktorý nie sú hodní obliekať dres Šarišských Michaľan. Takú futbalovú mizériu som počas mojej kariéry ešte nezažil a pokiaľ si niektorí hráči nevstúpia do svedomia a ja budem pri doraste, tak si už u mňa nekopnú!!! Futbal je aj disciplíne aj o zábave, no niektorí z nich si zásadne mýlia tieto pojmy a berú svoje pôsobenie na ihrisku iba v rovine ľahkovážnosti. No mne už  trpezlivosť došla!!! Hodnotím dnešné futbalové popoludnie ako totálny výbuch, ktorý sa už nesmie opakovať".

STRELCI DORASTU po 8.kole (38 gólov)

11 - Lukáš Kobulnický,  6Mikuláš Dužda, 5 - Michal Haladej, 4 - Milan Maximilián Minár, Ján Kaleja, 2 - Rastislav Sabol,  Erik Némethy, Martin Lukáč, 1 - Kristián Vaňo, Adam Šimčík.

Rozhodoval: Ivan HAVRILA

DOTERAJŠIA BILANCIA DORASTU - 2.MIESTO po 8.kole

1.kolo: Čirč doma 5-7 góly: Lukáš KOBULNICKÝ 2 Erik NÉMETHY 2, Martin LUKÁČ, 2.kolo: FAMT Prešov vonku 11:1 góly: Michal HALADEJ 4, Milan Maximilián MINÁR 3, Lukáš KOBULNICKÝ 2, Ján KALEJA, Kristián VAŇO, 3.kolo: Fintice doma 2-0, góly: Rastislav SABOL, Martin LUKÁČ, 4.kolo: Pušovce vonku 5-4, góly: Mikuláš DUŽDA 3, Ján KALEJA, Lukáš KOBULNICKÝ, 5.kolo: Brezovica doma 8-1, góly: Lukáš KOBULNICKÝ 4, Ján KALEJA, Adam ŠIMČÍK, Mikuláš DUŽDA, Michal HALADEJ, 6.kolo: Dulová Ves vonku 1-4, góly: Lukáš KOBULNICKÝ 2, Mikuláš DUŽDA 2, 7.kolo: Malý Šariš doma 2-1,  góly: Milan Maximilián MINÁR, Rastislav SABOL, 8.kolo: Stará Ľubovňa vonku 1-8,  gól:Ján Kaleja.

ORGANIZÁCIA SÚŤAŽE PO NOVOM

Štart nového súťažného ročníka III.ligy Šarišskej dorastu priniesol zmenu v organizácii suťaže, ako aj zoštíhlenie počtu účastníkov zo 16 na 14. Družstvá dorastu z okresu Bardejov, ktoré boli ešte v minulom ročníku jej súčasťou [Bardejovská Nova Ves, Kurima, Raslavice] účinkujú momentálne v III.lige Šarišsko - dukelskeJ, Malcov a Šiba v I.triede ObFZ Bardejov, Beloveža zanikla.

V III.lige Šarisskej zostali tak iba zástupcovia okresov Prešov [Malý Šaris, Chminianska Nová Ves, Dulová Ves, FAMT Prešov - účinkoval v III.lige Šarišsko - dukelskej, Pušovce, Kapušany, Fintice], Sabinov [Sabinov, Šarišské Michaľany, Brezovica - nováčik, Hermanovce] a Stará Ľubovna [Stará Ľubovna, Plavnica, Čirč].

TRENER DORASTU OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHALANY - Michal MARCINKO, VEDÚCI MUŽSTVA -  Rastislav SABOL.

PRIPRAVIL: ATTILA MIKLOŠKO


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/