Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY OŠFK ŠM - ŽIACI-DORASTENCI-SENIORI - 8.KOLO - RAŽŇANY - OŠFK 2:2

12.09.2011 13:28

VEČERNÍK

ŽIACI - Šarišské Michaľany - Záhradné 10:1 (7:1)

Tréner žiakov Michal Marcinko mi k zápasu povedal: "Opäť raz sa ukázalo, že na domácom trávniku sme úplne iné mužstvo ako vonku, aj keď súper pôsobil od začiatku zápasu odovzdaným dojmom, keď už v druhej minúte hracieho času bol stav 2:0. Víťazstvo 10:1 bolo úplne zaslúžené a mohlo byť aj vyšsie. Okrem krásneho výsledku ma veľmi ma teší, že sme mohli dať počas stretnutia šancu skoro všetkým hráčom, ktorí mohli nastúpiť a hlavne tí mladší. Na starších sa budeme spoliehať v najbližšom zápase, ktorý odohráme v Malom Šariši. Verím, že aj na ihrisku súpera už ukážeme, že vieme hrať pekný futbal a potešíme oku lahodiacou  hrou našich verných fanúšikov".

Možem len súhlasiť so slovami trénera, pretože je veľký rozdiel v hernom prejave našich nádejí na domácom ihrisku a na súperovm trávniku. Aj keď v zápasoch vonku nehráme zle, nevieme sa už tak efektívne strelecky presadiť a po drobných chybičkách zbytočne prichádzame o lepšie výsledky. Verím však spolu s trénermi, že v nasledujúcom zápase bude už konečný rezultát zápasu v náš prospech.

Svoj prvý gól sezóny zaznamenal Adam Šimčík

Zostava OŠFK: Jakub Seman - Adrián Staš, Lukáš Kobulnický, Erik Némethy, Kristián Šárpataky - Dezider Dužda, Dávid Dužda, Mimko Minár, Jakub Seman,  Jakub Pešta - Adam Šimčík, Rastislav Švec

Naše góly zaznamenali : Milan Maximilián Minár 5, Rastislav Švec 3, Dezider Dužda 1, Adam Šimčík 1.

-att-

 

III.liga - starší dorast – 8.kolo – TJ SOKOĽ ĽUBOTICE –OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 5:0 (2:0) FOTO

 

Opäť sa raz potvrdilo, že každý zápas vo futbale je iný a nedá sa vopred predpokladať výsledok. Ľubotice na svojom ihrisku pred dvomi týždňami iba remizovali s Kežmarkom 1:1. Šarišské Michaľany porazili pre týždňom doma Kežmarok 5:0 a tak sa mohlo zdať, že by na pôde Sokoľa, mohli hostia pomýšľať na úspešný výsledok. Opak však bol pravdou, domáci nastúpili proti svojmu rivalovi pozn.(niekoľko hráčov z Ľubotíc hosťuje v oboch mládežníckych výberoch Šarišských Michalian), vo veľkom štýle a prekvapení hosťujúci hráči nevedeli kam skôr skočiť. Od prvej minúty zatlačili Ľubotice „michaľančanov“ na ich polovicu a bolo iba otázkou času kedy sa skóre zmení v ich prospech a do polčasu sa im to aj dvakrát podarilo. Rovnaký priebeh mal aj úvod druhej časti hry a domácim sa podarilo zvýšiť už na 3:0. Vo vysokom tempe hraný zápas ubral domácim mnoho síl a tak od 70.minúty sa predsa len hostia dostali do troch výborných streleckých príležitostí, hlavne Ondíkova päťička zaváňala gólom, ale skončila len na tyči bránky Ľubotíc. Paradoxne mohli Šarišské Michaľany aj vyrovnať stav stretnutia, no ich hernú aktivitu smerom dopredu využili „ľubotičania“ a po rýchlych protiútokoch sa im podarilo ešte dvakrát skórovať a zaslúžene zvíťazili rozdielom triedy.

Dorastenecké výbery nastúpili v týchto zostavách: Ľubotice :Ondrej-Olejník,Lukáč,Švec,Majirský-Fusek,Vasilenko,Bubanec,Durilla-Kapala,Tarbaj. Šarišské Michaľany: Šidík-Palčo,Lukáč,Kovaľ,Pytlík-Husár,Ondík,Pajdiak,Štofánik-Dužda,Švec. Góly: Durilla 2,Zimermann 2,Vasilenko. Pred 50 divákmi rozhodovali: Michálik-Filipák,Vyhonský.

 

Tréner Šarišských Michalian Vincent Tumidalský: “Dnes sme podali svoj najslabší výkon v tejto sezóne, pôsobili sme ospalým dojmom a dostali sme príučku, ktorú si verím moji hráči zoberú k srdcu. Na zápas sme sa tešili, vedeli sme o sile Ľubotíc, no na ihrisku sme však sklamali na všetkých postoch. Videl som veľký rozdiel hlavne v trénovanosti a kondícii, naši dorastenci boli neskoro pri lopte a nedôsledne atakovali futbalistov hostí. Teraz nás čaká séria troch zápasov so silnými súpermi, ktorá ešte viac preverí schopnosti našich hráčov. Je potrebné, aby si naši hráči z tohto stretnutia zoberali ponaučenie a prístupom k tréningom zlepšili svoj herný prejav na ihrisku a opätovne sa  pobili o body“.

MLADŚÍ DORAST - ĽUBOTICE - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 4:0 (2:0) FOTO

Na prekvapenie mladší dorast držal po hernej stránke ako tak s veľkým favoritom krok, no na rozdiel od domácich nevieme strieľať góly, vlastne žaidne šance sme ani nemali, naša útočná aktivita končila pred šestnástkou domácich a samozrejme obrovským restom je v tomto výbere kondícia a ešte vždy aj zohratosť. Druhý polčas som nevidel tak nekomentujem. Pár talentov však v tomto výbere je tak verím, čo je prísľub do budúcnosti.

-att-

SENIORI - RAŽŇANY - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 2:2 (0:1) FOTO

Po úvodnej minútke ticha na pamiatku, po tragicky zosnulom Pavlovi Demitrovi, sme sa k hre ešte nedostali, lebo po zbere niečoho, čo sa vyskytovalo v našej päťke sa zápas začal s päťminútovým oneskorením. To však vôbec neubralo na entuziazme domácich hráčov, ktorí ako keby chceli nám všetkým dokázať, že aj bez Vlada Drobňáka a Peťa Krivého, nám budú rovnocenným súperom. Preto od začiatku typickou "provotriednou hrou" sa nakopávanými loptami dostávali do tesnej blízkosti našej bránky, no Straka pár krát bravúrne zasiahol. Okrem toho ešte mnoho striel pri prílišnej snahe "ražnancov" končilo mimo našu svätyňu. Postupne sme sa však našou typickou kombinačnou hrou dostávali aj pred bránku domácich a po rýchlej krídelnej akcii  Dušan Kozák z čiary doklepol. Druhý polčas bol verným obrazom prvého, domáci nakopávaním skúšali šťastie a po skrumáži v našej šestnátke sa lopta zázračne dokotúľala za Strakov chrbát. To však  nebolo ešte všetko o pár minút nato padáčik, možno zo 40-metrov, bohužiaľ prepadol  Strakovi medzi rukami a bolo zle nedobre. Samozrejme, že sme hernú aktivitu zvýšili a po faule pri autovej čiare, nádherne okolo múra Vybíral zakrútil a bolo vyrovnané. "Ražňanci" to neustále skúšali po krídlach, ale našu hru oživilo až striedanie, keď sa dostal na trávnik Michal Marcinko, takže sme ich posledných desať minút riadne dusili, ale nepadlo to už tam...

Nastúpili sme v zostave: Straka -Ondrej,Krivý,Durkáč,Veterný-Štofánik,Vybíral, Drobňák,Hurný-Kozák,Kočík-striedali :Tomko,Marcinko, pred 300 divákmi rozhodoval iAndrejko-Blichárová.

 

Ostatné zápasy 1.triedy


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/