Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

VÍKENDOVÉ ZÁPASY SOBOTA - ŽIACI - ŽUPČANY

15.10.2011 00:18

11.kolo - 1.trieda ObFZ - ŽIACI

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - ŽUPČANY  3:1 (2:1) FOTO

Priznám sa, že ani ja veľký optimista som v tomto hroznom počasí nečakal potom čo som videl na ihrisku prvých desať minút, že uvidím taký pekný futbalový koncert v podaní nášho žiactva. Bol to podľa môjho názoru ich najlepší výkon sezóny, kto nevidel môže ľutovať... Už pri rozcvičke župčancov bolo zrejme, že nám budú veľmi zdatným súperom a tiež aj ich postavenie v tabuľke tomu nasvedčovalo (2.miesto). Župčanci to potvrdili hneď v úvode a dokonca už druhej minúte, keď šmykľavá lopta Čirčovi  záhadne vyskočila pod brvno do bránkya bolo 0:1. Ešte pár minút potom nás Župčany tlačili k našej bránke, ale to bol ich koniec...pomaly sa nedostali ďalších 60 minút ani za našu polku, tak sme ich dusili...

Po štvrťhodinke hry sme sa vysunuli na polovicu súpera, ktorú sme už počas celého priebehu hry až do záverečného hvizdu rozhodcu neopustili. Skvelou premyslenou nátlakovou hrou sme prekvapených župčancov zatlačili na ich polku tak, že určite sa ešte doteraz z toho spamätavajú. Po úvodnom góle si verili na ľahké víťazstvo proti našim žiakom, no boli veľmi nemilo prekvapení našou skvelou hrou a náš tlak zákonite priniesol aj zaslúžené ovocie. Mimko Minár peknou strelou vyrovnal a náš sústavný tlak pokračoval... Skvelú prácu vpredu včera odvádzal Adam Šimčík,  podľa mňa chlapec zápasu, z čoho ťažil výborný zakončovateť Rasťo Švec. Už v prvom polčase po bezchybnej akcii využil Adamovu prihrávku a otočil skóre na 2:1.

Bolo skutočne iba otázkou času kedy si víťazstvo poistíme, pretože strata čo len bodu, by v tomto zápase bola pre nás veľkou skrivodlivosťou. Po príchode Dežiho Duždu sme to v útoku ešte viac rozpálili a nakoniec po prekrásnej akcii Adama Šimčíka, opäť výborný Rasťo Švec perfektne s prehľadom zakončil.

Toto víťazstvo iba potvrdilo, že máme veľmi kvalitný žiacky výber, ktorý nám všetkým urobil veľkú radosť a týmto skvelým výkonom sa vrátil na špicu tabuľky.

OŠFK- Čirč - Nemethy,Andraščík,Pešta,Havrilla M.-Kobulnický,Minár,Staš,Lukáč-Šimčík,Švec.Na lavičke boli pripravení:Dužda D.,Imrich,Havrilla R.Sabol,Drobňák,Duffalo,Šarpataky K.

Góly: Rasťo Švec 2, Minár - Daniel Ondria 1

Tréner Michal Marcinko k zápasu povedal: "Chlapci v nových dresoch ukázali že si ich pravom zaslúžili, lebo aj napriek inkasovanemu nešťastnému gólu v prvej minúte zŽupčany do ničoho nepustili a ukázali že sú jeden tím a otočili priebeh zápasu hrou, ktorá mňa ako trénera velľi potešila a myslím, že nielen mňa začo som s druhým trénerom Toborom Guzíkom na nich hrdý...

Celý realizačný tím pozýva fanúšikov, rodičov... na zápas pravdy, protí vedúcemu žiactvu tabuľky v sobotu do Puśoviec.

 

1.trieda ObFZ - ŽIACI 11. kolo - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - ŽUPČANY 3:1 FOTO

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/