Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY - SENIORI - MIKLUŠOVCE - DORAST - POPRAD

16.10.2011 18:17

VEČERNÍK

13.kolo - 1.trieda ObFZ - SENIORI

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - MIKLUŠOVCE 3:0 (2:0) FOTO

V počasí, že  "ani psa by nevyhnal" sme na domácom trávniku privítali miluloročného účastníka V.ligy, ktorému sa však v 1.triede veľmi nedarí. To potvrdil aj u nás a hoci sa obligátne aj Miklušovce dostali do zopár nájazdov a šancí, celkovo pôsobili na mňa neškodne a odovzdane. Na stretnutie sme nastúpili jedenásti bez akéhokoľvek náhradníka, počas zápasu sa nám Kočík aj Greš zranili, ale so sebazapretím dohrali, aby neoslabili kolektív. Keď Straka chytil opäť šance zoči-voči (mimochodom presne som ich nepočítal ale myslím, že od začiatku súťaže ich bolo už skoro 20 a ani z jedného nájazdu gól nedostal, všetko chytil) tak sme sa pustili dopredu my a našťastie čoskoro sme skórovali, keď po rohu krásne zavesil Ďurko Veterný. Keď naše vedenie poistil bezpečne z penalty tréner Vybíral pokojne sme mohli ísť na prestávku.

V druhom polčase sme hru kontrolovali v bezpečnom území, ďaleko od našej bránky. Spoluhráčom  dobre rozhadzoval lopty Tibor Guzík a po jednom z rýchlych brejkov keď mohol už sám zavesiť ešte v poslednej chvíľke bol gentelman, loptu posunul Vladovi Drobňákovi a ten už iba dokopol do prázdnej bránky. Keď nesadol Miklušovciam ani priamy kop v závere, zaslúžene sme pokojne tento zápas bez väčších problémov vyhrali...

OŠFK: Straka-Greš,Krivý,Durkáč,Veterný-Tomko,Guzík,Vybíral,Drobňák,Kočík-Kozák.

Góly:Veterný, Vybíral (11m),Drobňák. ŽK:Drobňák. Pred 100 divákmi rozhodoval Tramita.

10.kolo - III.liga VsFZ - Starší dorast

Šarišské Michaľany - Poprad 0:4 (0:2)

V peknom slnečnom, ale chladnom popoludní sme privítali vedúci dorast tabuľky. Úvod zápasu ovplyvnili naše vlastné chyby a tak zákonite šikovní Popradčania naše zaváhania využili a dvakrát skórovali, čo však ešte náš starší dorast úplne nezlomilo a do polčasového hvizdu mohli naši chlapci dokonca aj vyrovnať po nájazde Dušana Šveca ,no ten to napálil do brankára a po ďalšej peknej akcii keď traja naši hráči minuli loptu, ktorá prešla celým bránkovým územím. To bolo však už z našej strany všetko a popradskí mladíci si už bezpečne priebeh prvej časti hry odkontrolovali. Polčas 0:2.

V druhej štyridsaťpäťminútovke výborne hrajúci Poprad ešte dvakrát skóre zápasu zmenil a v tejto časti hry už prebral kontrolu nad celou hracou plochou . Naši chlapci si tým pádom už nemali šancu vytvoriť vážnejšiu gólovú príležitosť. Nestačili na svojho súpera kondične ani technicky, hlava chcela no nohy nestačili. Popradskí dorastenci nás v tomto meraní síl prehrali vo všetkých herných činnostiach a ukázali, aký je ku talentu dôležitý aj tréningový proces. Výborne pripravení, sebavedomí popradskí futbalisti boli vždy o krok aj o dva skôr pri lopte a úplne ovládli priebeh hry a s veľkým prehľadom doviedli zápas úplne bezpečne do víťazného konca.

OŠFK: Šidík-Lukáč M.,Štofánik,KovaľJ .,Pytlík-Husár,Ondík,Magáč,Pajdiak-Bella,Švec. Na lavičke boli:Palčo,Dužda,Kovaľ M.,Vavrek,Krescanko,Guži.

Poprad:Rušín-Jakubčo,Lafko,KožuchGuziar-Habiňák,Hartman,Vyborček,Chyba-Orenič,Ferenčák. Na lavičke boli: Pocorčák,Dinat,Chmal,Janík,Vilček.

Pred 50 divákmi rozhodovali: Cuprák-Polomský,Blichárová.

Tréner OŠFK Pavol Nižník:"Škoda nepremených šancí v prvom polčase možno by nebol vývoj zápasu taký jednoznačný".

10.kolo -III.liga VsFZ - Mladší dorast

Šarišské Michaľany - Poprad 0:13 (0:6)

Zápas ukázal aký je rozdiel vo výkone, keď hráči pristupujú k futbalovým povinnostiam zodpovedne a okrem toho majú pre futbal vytvorené aj optimálne podmienky. Otrasný debakel, určite najvyšší v celej histórii michalianskeho futbalu, bol ani nie ešte celkovým obrazom priebehu hry, lebo nebyť laxného prístupu v zakončení popradských dorastencov a nášho statočného brankára Štvartaka, ani si radšej nechcem predstaviť aké by bolo vyzeralo konečné skóre na svetelnom ukazovateli. Strelnica na našu bránku prebiehala temer celých osemdesiat minút. Pár krát sme sa z tlaku vymanili a ešte pohrozili rýchlymi protiútokmi v snahe o čestný úspech, ale keď Daniel Lichvár prestrelil aj temer prázdnu bránku tak góliku v popradskej sieti sme sa nedočkali. Naopak  zaknihovali sme historicky najhorší michaliansky gólový výsledok.

OŠFK: Štvartak-Kobulnický,Hriško,Šeminský,Varga-Lukáč S.,Straka,Minár,Halický-Dužda E.,Lichvár:Na striedačke:Šimčik,Dužda F.,DuždaR.,Dufalo.

Poprad:Smolenák-Krok,Uhľár,Marko,Barnáš-Galovič,Korenko,Novotný,Gajan-Adler,Bonk.Na striedačke:Kravec,Pinjatič,Barabas,Body,Biskup,Dzivjak.

Góly:Gajan 4, Korenko 3, Gallovič 2, Bonk 2, Biskup, Uhlár. Pred 30 divákmi rozhodoval:Polomský-Cuprák,Blichárová.

Góly: Ornič 2, Dikant 2

Tréner OŠFK Pavol Nižník: "Opäť sa raz ukázalo, že bez tréningu sa futbal hrať nedá".

 

 

III. LSD 11. Kolo:
Koš. N. Ves – Ľubotice
Sobrance – Čaňa 1:2
Kežmarok – KAC Košice 0:0
Š. Michaľany – Poprad 0:4, Góly: Ornič 2, Dikant 2
Moldava – St. Ľubovňa
Snina – Sabinov 4:1, Góly: Čop 2, Kapraľ, Drančák – Kolpák
 
III. LMD 11. Kolo:
Koš. N. Ves – Ľubotice 0:7, Góly: Kost 3, Holinga 2, Klimko, Vysoký
Sobrance – Čaňa 2:0, Góly: Aľušik, Jacko
Kežmarok – KAC Košice 0:2, Góly: Béreš, Horňák
Š. Michaľany – Poprad 0:13, Góly: Gajan 4, Korenko 3, Gallovič 2, Bonk 2, Biskup, Uhlár
Moldava – St. Ľubovňa 4:1, Góly: Dzúrik 2, Konkoľ, Jass - Bondra
Snina – Sabinov 4:3, Góly: Gašpar 2, Jano 2 – Zubrický 2, Molčan
 

e-noviny VsFZkomentár SD,MD v STAREJ ĽUBOVNI SD 4:2,MD 0:1

1.trieda ObFZ - SENIORI - 13.kolo - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - MIKLUŠOVCE 3:0 FOTO

III.liga VsFZ - Starší dorast 10.kolo - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY- POPRAD 0:4 FOTO

III.liga VsFZ - Mladší dorast 10 .kolo - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - POPRAD 0:13 FOTO

1.trieda ObFZ - ŽIACI 11. kolo - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - ŽUPČANY 3:1 FOTO

 

e-noviny VsFZkomentár SD,MD POPRAD - SD 0:4,MD 0:13

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/