Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

ST.DORAST - Š.MICHAĽANY - SOBRANCE 2:2

28.08.2011 18:40

III.liga starší dorast 4.kolo - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - SOBRANCE 2:2 (1:0)

 

Po kvalitnom výkone v Michalovciach sme si na tohto súpera trúfali, čo sme od prvej minúty na ihrisku aj potvrdzovali, kvalitnou oku lahodiacou, technickou, kombinačnou hrou. Z veľkou dávkou šťastia sa hostia ubránili ale iba do 35.minúty, keď Kristián Ondík nádhernou krížnou strelou nedal brankárovi hostí šancu. V úvode druhého dejstva naši dorastenci pokračovali v útočnej aktivite, najmä "kontry" Dušana Šveca zaváňali vždy gólom. Po jednej z nich bol Švec faulovaný a penaltu nekompromisne premenil Vlado Dužda. Priebeh hry naznačoval, že by sme už o tento sľubný náskok nemali prísť. Opak však bol pravdou, nepochopiteľne sme však tento krásny výsledok v priebehu piatich minút premrhali, keď po dvoch rohových kopoch a chybe brankára Šidíka a nedôslednom pokrytí hráčov Sobraniec bol stav opäť "remízový". Aj keď sme mali do konca stretnutia ešte dostatok času na zmenu skóre a množstvo šancí, dnes nám nebolo" súdené" vyhrať.

Tréner Vincent Tumidalský po zápase vyjadril sklamanie svoje, ako aj hráčov v kabíne s výsledkom a uviedol, že ani výkon nebol u všetkých hráčov taký kvalitný ako v minulom kole na pôde Michaloviec. Hráčom zdôraznil, že bývajú aj také zápasy, keď lepší nevyhrá. Zároveň však vyjadril presvedčenie, že si hráči z tohto zápasu zoberú ponaučenia a proti ďalšiemu súperovi Kežmarku opäť" naskočia na víťaznú vlnu".

V tomto zápase obranca domácich Filip Štofánik :" Sobrance boli skôr pri lopte nenapádali sme ich dôsledne, pri prvom góle urobil chybu náš brankár, ktorý podbehol centrovanú loptu, druhý gól ide na vrub obrany, nepokryli sme dobre hráčov súpera. V ďalšom kole nás čaká Kežmarok verím , že nad ním už vyhráme, chceli by sme skončiť ako nováčik do ôsmeho miesta, potrebujeme sa však ešte zlepšiť kondične, poctivým prístupom k tréningom".

Domáci nastúpili v tejto zostave:J.Šidík-I.Palčo,J.Kovaľ.M.Lukáč,F.Štofánik-V.Dužda,M.Kovaľ,K.Ondik,-R.Husár,D.Švec,D.Lichvár. Góly:Ondík,Dužda - Spišák,Kasič. Pred 200 divákmi rozhodoval Michálik.

 

 

FOTO VIDEO


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/