Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SOBOTŇAJŠIE ZÁPASY - ŽIACI - PUŠOVCE

22.10.2011 06:59

12.kolo  - 1.trieda ObFZ ŽIACI

PUŠOVCE (1) - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (3) 0:1 (0:0)

Naša zostava:Čirč-Kobulnický,Pešta,Havrila,Andraščík-Dužda,Minár,Némethy,Staš-Šimčík,Švec R. Striedali:Drobňák,Sabol,Veselovský. Gól:Pešta. Pred 50 divákmi rozhodoval Jurašek.

Dnes ráno došlo ku konfrontácii futbalovej kvality nášho žiackeho výberu, proti lídrovi tabuľky žiakom z Pušoviec, ktorí v doterajších jedenástich kolách kraľovali prvej triede. Za celú jeseň stratili v doterajšom priebehu iba jeden bod a ich skóre bolo impozantné 42:4.

Naši chlapci však potvrdili, že sú futbalovo najlepší  tím jesennej časti v žiackej 1.triede ObFZ napriek tomu, že tabuľka nám ukazuje inak, ale môžete mi VERIŤ... je to pravda videl som ich všetky proti každému žiactvu. Po celých 70 minút nenechali nikoho na pochybách, že ich forma každým zápasom má stúpajúcu tendenciu a tak doplatili na ňu logicky aj doposiaľ suverénne Pušovce. Bez akýchkoľvek problémov sme ovládli  v dnešnom meraní síl od prvej sekundy celoplošne hru a domácii boli z toho úplne hotoví. Hrali sme veľmi pekný totálny futbal a nedovolili sme súperovi absolútne snáď okrem niekoľkých rohov ohroziť nášho brankára Čika Čirča, na ktorého za celý zápas nesmerovala žiadna priama strela. Naopak my sme prečíslovali ťažkopádnu obranu domácich a po akciách Minára,Duždu,Šimčíka,Šveca... sme už v prvom polčase mohli stretnutie rozhodnúť. Týchto jedenásť skoro hotových futbalistov hralo temer bezchybne, sebavedomo, neustále dopredu a prekvapeného súpera prevýšili úplne vo všetkých herných činnostiach, iba ten gól nie a nie prísť. Nakoniec všetko rozuzlil netradičný strelec Jakub Pešta, ktorý zo skrumáže prestrelil pätnásť minút pred koncom domáceho gólmana a padol nám už všetkým konečne kameň zo srdca. Bez akýchkoľvek problémov sme zápas doviedli do víťazného konca, pričom hlavne  bomba  Erika Nemethyho volala ešte po zmene skóre. Zaslúžená skvelá výhra nás všetkých veľmi potešila a potvrdila, že tento žiacky výber má vynikajúcu perspektívu a je potešením michalianskeho futbalu.

Tréner Michal Marcinko k stretnutiu povedal: "Výsledok teší, pretože sme vyhrali u prvého, ale mňa aj Tibora(pozn.Guzíka). teší ešte viac to, že už začíname hrať to na čom tak tvrdo pracujeme a to je najlepší balzam na dušu. "HRALI JAK TOTE PIGY"....Verím že chlapcom po zápase chutila kapustnica tak ako nikdy predtým a za výkon im obaja ďakujeme... a k poďakovaniu sa pripájam aj ja...
 
-attila-
 
 

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/