Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SOBOTA - ŽIACI - 10.KOLO - VEĽKÝ ŠARIŠ

08.10.2011 12:00

ŽIACI - 10.KOLO

VEĽKÝ ŠARIŠ - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 2:2 (0:1) FOTO

V peknom zápase boli naši žiaci blízko už svojej druhej výhry vonku, no v závere prekvapujúco a nezaslúžene o tri body prišli. Naši chlapci odohrali vo Veľkom Šariši na fajňučkom trávničku veľmi dobrý zápas. Môžem povedať, že mali na svojho súpera, predčili ho vo všetkých herných činnostiach, zatlačili ho už od úvodného hvizdu na jeho polovicu. Z tlaku vyústili logicky aj šance, nastrelili sme brvno, tyčku a nepremenili ešte myslím tri ďalšie úplné tutovky z päťky. Mimko Minár našťastie svoj nájazd premenil a tak sme prvý polčas vyhrali hoci iba jedna nula.

Po zmene strán sa domáci snažili o vyrovnanie podarilo sa im to, no po niekoľkých minútach Mimko Minár opäť svoj brejk zakončil do siete. Verili sme, že to už uhráme, tréneri prestriedali, nasadili do hry nižšie výšky, no napriek tomu sme mali ešte niekoľko šancí, ktoré sme nezakončili úspešne ani do prázdnej bránky. Desať minút pred koncom po faule a následnom priamom kope, hráč hostí zacentroval na našu bránku ...na naše prekvapenie lopta skončila v sieti, ešte teraz tomu neverím... Snaha našich žiakov o druhé víťazstvo vonku vyšla už v samom závere nazmar, ale nebezpečne hrozili aj "šarišania", takže aj bod dobrý, hoci aj v tomto zápase tri body mali byť jednoznačne naše.

Naši nastúpili v zostave: Čirč-Pešta,Nemethy,Andraščík,Havrila-Kobulnický,K.Šarpataky,Švec,Minár,Staš-Sabol.Striedali:D.Šapataky,Štofan.

Pred 100 divákmi rozhodoval Andrejko. Naše góly: Milan Maximilián Minár 2

Hlavný rozhodca  stretnutia Andrejko po zápase pochválil a vysoko vyzdvihol prácu našich trénerov Michala Marcinka a Tibora Guzíka , ako aj celého realizačného tímu s týmto žiackym výberom a veľmi sa mu páčilo akým pekným futbalovým prejavom sa naši žiaci na hracej ploche prezentovali.

Obaja tréneri sa vyjadrili , že sú hrdí na svojich zverencov a na hru akú predvádzajú na ihrisku, ktorá už v tomto žiackom veku pripomína takzvaný "TOTÁLNY FUTBAL".

Ja som videl všetky zápasy žiakov v tejto sezóne a môžem s tým všetkým iba veľmi rád súhlasiť. Na ich výkony na ihrisku sa dá vždy pozerať. Má to naozaj všetko to čo má futbal mať - systém, hráči nemajú len v nohách, ale aj v hlave, ma to celkovo hlavu aj pätu a mnohokrát aj krásne finálne zakončenie.

V každom zápase nás  chlapci prekvapia niečím novým originálnym. Je tu  tiež zopár skvelých individualít, ktoré však spolupracujú s celým kolektívom a herný výsledok je vidieť, aj keď na druhej strane, to nie je vždy presne vyjadrené gólmi na svetelnom ukazovateli tak akoby sme si želali. Preto nám aj mnoho bodov poutekalo zbytočne, ale to nie je v tejto chvíli najrozhodujúcejšie.

Základom je potešenie z ich herného prejavu a je vidieť, že do toho dávajú tiež srdce, bojovnosť a  vyžaruje z toho taký dobrý pocit, že nám tu vyrastá skvelý tím s perspektívou do budúcnosti...

Okrem toho sledujem, že je tu už aj mnoho stálych verných, ale aj nových pribúdajúcich fanúšikov, ktorí sa rovnako pochvalne vyjadrujú o všetkom, čo sa pôsobenia našich žiakov v tejto sezóne týka. Takže všetci veríme, že nám budú robiť aj naďalej radosť a potešenie z tejto krásnej hry, ktorá sa volá FUTBAL...

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/