Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SOBOTA - SENIORI - FRIČOVCE - DORAST - KAC KOŠICE

22.10.2011 07:04

VEČERNÍK

14.kolo -  1.trieda ObFZ SENIORI

FRIČOVCE (1) - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY(5) 2:2 (0:1)

Naša zostava: Straka-Ondrej,Durkáč,Krivý,Veterný-Kozák,Guzík,Vybíral,Drobňák,Tomko-Kaščák.

Góly:Kacvinský 2 -  Guzík,Veterný. ŽK: Drobňák,Vybíral,Durkáč,Kaščák,Kozák. Pred 100 divákmi rozhodovali Tabiš st.-Tabiš ml.,Leško.

Vo Fričovciach nás čakalo pekné ihrisko, ktoré sľubovalo, že sa na ňom odohrá pekný "mač".  Predpoklady sa naplnili a videli sme kvalitné stretnutie dvoch vyspelých súperov, napriek tomu, že my sme na lavičke namali nikoho na striedanie, podali sme statočný výkon a zaslúžene sme brali hoci iba bod.

V prvom polčase naši chlapci predvádzali od začiatku veľmi pekný kombinačný futbal výsledkom čoho bola už v tretej minúte tyčka Šaniho Kaščáka. Asi po štvrťhodinke bravúrnou strelou od autovej čiary zakrútil Tibor Guzik do pravého horného rohu a ešte viac mužstvo upokojil,v dobrom slova zmysle. Samozrejme potom domáci ešte viac hru zrýchlili , ale Jožko Straka ďalší obligátny nájazd chytil a aj všetky ostatné strely spoľahlivo zneškodnil. Čistú poistku po skvelej akcii  po pravej strane mohol dať Dušan Kozák, keď unikol obrancovi, no strelil  len do brankára a keď po ľavej strane ušiel Stanley Tomko a jeho prudkú prízemnú strelu s námahou brankár ustál, tak polčas sme v pohode 1:0 vyhrali.

Druhé dejstvo sme začali opatrnejšie stiahli sme viac pred vlastnú šestnástku a chceli sme hru tak povediac odkontrolovať. Domáci vycítili svoju šancu a tak opäť zvýšili obrátky a svojou rýchlosťou nám začali prikurovať, tým pádom nás donútili aj k chybám...Vynikajúcou kopacou technikou obdarený Kacvinský dvakrát utešene trafil v šestnástke, tak že náš brankár nemal šancu ani zasiahnuť a nepríjemne otočil stav stretnutia v náš neprospech. Keď sme sa už smutne pozerali na hodinky s vidinou ďalšej nešťastnej prehry, po nádhernej akcii celého mužstva pred šestnástkou Vybíral zadovkou naservíroval z ľava nabiehajúcemu Ďurkovi Veternému, ktorý  vnikol  pred brankára a  polovysokovou strelou ho padajúceho na našu obrovskú radosť tri minúty pred koncom prekonal.

Takže nakoniec sme pri týchto všetkých okolnostiach radi aj za tento fričovský bod. Bol to futbalovou kvalitou veľmi dobrý a priebehom zaujímavý zápas, spestrený hrubým nešportovým správaním sa mimo ihriska... Ukázalo sa aj v tomto stretnutí, že máme na každého súpera a pri troške štastia sme mohli mať tých bodov v tabuľke omnoho, ale omnoho viac...

 

12.kolo - III.liga VsFZ

STARŠÍ DORAST

KAC KOŠICE (3)- ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (9) 7:2

Naša zostava: Šidík- Štofánik, J. Kovaľ, Lukáč, Vavrek, Magáč-Varga, Ondík, M. Kovaľ-Švec, Husár Striedali: Pytlík, Guži.

Naše góly:Pytlík,Ondík

Patrik Magáč mi o priebehu povedal:

 Ihrisko bolo kvalitné keďže sa hralo na umelej tráve, aj keď autová čiara nebola vzdialená ani dva metre od šestnástky. Myslím, že sme nehrali  až tak zle, ale dostali sme lacné góly, ktorým si myslím dalo predísť. Druhý gól padol po avizovanej lopte za bránkovou čiarou od nášho brankára, ale čiarový rozhodca neodmával nič. Bol tam ešte kontaktný gól na 2:1 , ale hneď nato domáci zvýšili.  Aj my sme mali šance ktoré sa premieňajú, ale nedali sme z nich góly. O týždeň hráme doma s Čaňou a verím že už po dvoch prehrách zabodujeme aj keď to nebude vôbec ľahké...  

Roman Pytík komentoval zápas takto:

 

Zápas bol veľmi ťažký hrali sme so súperom, ktorý zatiaľ v III. lige nastrieľal najviac gólov a na domácom ihrisku ich už aj pred zápasom s nami nastrieľal 41, čo je na šesť zápasov vynikajúce. Hrali sme na umelej tráve, ihrisko bolo úzke, neboli sme zvyknutí hrať na takomto ihrisku. Súper strieľal skoro z každej pozície, veľakrát nás podržal náš brankár Jozef Šidík, ktorému by sme sa mali všetci poďakovať že sme nedostali omnoho viac gólov. Za väčšinu gólov si môžeme sami, do ďalších zápasov musíme našu hru zlepšiť. Teraz nás čaká doma Čaňa, bude to určite ťažký zápas ale verím tomu že dokážeme v tomto zápase minimálne bodovať.

Svoj gól na 1:2 mi opísal takto:

 

Prvé dva góly som sledoval len z lavičky, no chvíľu pred koncom prvého polčasu som striedal nášho útočnika, ktorý sa zranil. Hral som na poste útočníka, čo bolo pre mňa nové. V druhom polčase bol pri lopte náš kapitán Jakub Kovaľ, ktorý dlhým pasom hľadal nášho krajného záložníka Matúša Kovaľa, ktorý bojoval s obrancom o loptu. Bol som blízko pri tom a videl som ako lopta odskočila od nich ďalej rozbehol som sa k nej, brankár domácich vybehol oproti mne, v tej chvíli som si spomenul na prípravný zápas ešte v minulej sezóne s Kapušanmi kde som mal takúto podobnú príležitosť ,ale do lopty som sa nehodil a obranca mi ju šmýkačkou vykopol , tak som sa hodil do lopty a prekopol brankára. Bol to gól na 1:2 no nič sme s toho už nevyťažili.

 

        RROM

 

MLADŠÍ DORAST

KAC KOŠICE (5) - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (13) 17:0

Dominik Guži mi k zápasu mladšieho dorastu povedal:"Zápas mladších dorastencov bol čisto zápas na jednu stranu, súper hral technicky a dostával sa veľmi ľahko do našej šestnástky. Strieľali veľmi často skoro z každej pozície. Náš brankár mal veľa roboty, niektoré góly boli nechytateľné, no niektoré s prispením väčšieho šťastia mohol aj zneškodniť. Výsledok tiež ukázal ako sú na tom mladší dorastenci s tréningovými jednotkami, na ktorých účasť je veľmi nízka".

e-noviny VsFZkomentár SD,MD KAC KOŠICE - SD 2:7,MD 0:17

1.trieda ObFZ - SENIORI - 14.kolo - FRIČOVCE - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 2:2 FOTO

III.liga VsFZ - Starší dorast 10.kolo - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY- POPRAD 0:4 FOTO

III.liga VsFZ - Mladší dorast 10 .kolo - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - POPRAD 0:13 FOTO

1.trieda ObFZ - ŽIACI 12. kolo - PUŠOVCE - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 0:1 FOTO

komentáre k zápasom nájdete v aktualitách...

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/