Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SOBOTA - 20.8.2011 - 1.trieda ObFZ - ŽIACI - 3.kolo - FINTICE - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 3:1 (0:1)

21.08.2011 08:35

FOTO

Na zápase bol aj náš "rodák" úspešný ligový futbalista Marián Staš, ale kde ste boli Vy milí rodičia našich šikovných mladých futbalistov???

"Prehra po hrubých individuálnych chybách (Čirč, Kobulnický), so súperom, ktorý bol slabší ako my" to mi povedal na úvod tréner žiakov Michal Marcinko. Ďalej v hodnotení zápasu pokračoval:"Sklamali ma najmä starší hráči (Minár), "futbal sa hrá nielen nohami ale aj hlavou" podotkol..."Zápas sme si podľa mňa a Tibora Guzíka prehrali sami. Darovali sme Finticiam tri body po hrubých individuálnych chybách v obrane. V rozpätí ôsmych minút, sme inkasovali tri lacné góly. Nepodržal nás ani brankár Čirč. Futbal sa hrá na góly a tých sme žiaľ dali menej ako náš súper !!! Preto budeme ešte viac trénovať a učiť sa hernej disciplíne, najmä v obranej fáze a pri štandartných situáciách, ktoré naša obrana jednoducho nezvládla dôrazom a krytím súpera. Postavou zápasu  bol Erik Némethy, ktorý splnil ako jediný do bodky to čo sme od neho očakávali, nech bude pre ostaných príkladom".

Videl som zápas, v ktorom sme mali päťdesiat minút loptu pod kontrolou a výraznú územnú prevahu, napriek tomu sme prehrali. Po nacvičenom rohu a spolupráci Minára s Némethym, Erik utešenou strelou otvoril skóre. Úvod druhého polčasu sme "prespali" a po chybách v našej šestnástke sme trikrát inkasovali. Napriek snahe nám to včera do bránky "nepadalo". Vynikajúci výkon podal okrem Erika aj MARTIN LUKÁČ.

-att-

 

 
 

webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/