Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SENIORI - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - ROZLÚČKA SO SEZÓNOU - 17.november - FK KENDICE

18.11.2011 13:30

SENIORI PRIATEĽSKÝ ZÁPAS - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - KENDICE FOTO VIDEO


Štátny sviatok Slovenskej republiky 17.november (štvrtok), bol aj oficiálnou rozlúčkou našej seniorskej reprezentácie s  jej jesenným pôsobením v 1.triede ObFZ Prešov v sezóne 2011/12.

Sponzor seniorov zabezpečil pri tejto jesennej bilancii  pre návštevníkov areálu guľáš ako ako aj priateľské futbalové stretnutie.

Pozvanie  vedenia futbalového klubu prijal účastník IV.ligy VsFZ SEVER, ktorý je momentálne v tabuľke  po jeseni na 13.mieste FK KENDICE.

Zápas sa hral vo veľmi dobrom tempe, prvý polčas bol vzácne vyrovnaný, ale v druhom dejstve Kendice potvrdili svoje kvality a pripomenuli nám, koľko práce náš ešte čaká pri zvyšovaní úrovne našej hry a  tiež sa ukázalo, že cez zimnú prestávku je nevyhnutné  aj posilenie hráčskeho kádra, ktorý pre  rôzne príčiny či už choroby, krátkodobé, ale ja dlhodobé zranenenia, žlté karty, či pracovné povinnosti, niekedy nastupoval iba s jedenástimi hráčmi na zápas, bez akéhokoľvek náhradníka...

V príjemnom , sviežom jesennom počasí sa predstavilo v dresoch oboch mužstiev veľa šikovných futbalistov a nových tvári, nielen z týchto dvoch klubov, ktorí si s chuťou zahrali a zápas  oživili. Po ukončení stretnutia si  spoločne pochutnali  v príjemnej priateľskej atmosfére na voňavom sponzorskom guľášiku.

O  začiatku a stave zimnej prípravy, ako aj o jej spôsobe...  aj o prípadných zmenách vo vedení klubu, realizačných tímoch našich výberov, alebo v hráčskom kádry Vás budem priebežne informovať v AKTUALITÁCH... a máte sa načo tešiť...

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/