Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SENIORI - DOHRÁVANÉ 2.kolo - 1.9.2011 - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - PETROVANY 5:0 komentár - HANISKA-DUBOVICA

02.09.2011 09:09

ŠTVRTOK 1.9.2011 - dohrávané 2.kolo - 1.trieda ObFZ - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - PETROVANY 5:0 (2:0) VEČERNÍK

V nádhernom sviatočnom štvrtkovom popoludní sme videli futbalové stretnutie, v ktorom sa naše mužstvo po zápase s Demjatou, konečne už aj strelecky presadilo, pričom gólový účet sa mohol zastaviť pokojne aj na dvojcifernom výsledku. Je pravdou, že výkon hlavne zo začiatku nebol oslňujúci a po chybách v obrane, sme mohli opäť aj prehrávať, našťastie Straka súboj zoči-voči zvládol. Streleckú nemohúcnosť po krásnej akcii odklial v 23.minúte Dušan Kozák a keď po spravodlivej penalte Petr Vybíral nekompromisme zavesil, vrátil sa na kopačky michaľancov pokoj.

Ešte raz v druhej črasti hry hostia pohrozili z rýchlej kontry, ale brankár Straka útočníka hostí vytlačil do rohu a potom sa už začala naša exibícia s gólmi do prázdnej bránky aj s mnohými zahodenými šancami. Petrovany sa už nezmohli na nič a tak sme mohli potleskom poďakovať našim futbalistom za prvé domáce víťazstvo. Nastúpili sme v zostave: Straka - Ondrej,Krivý,Durkáč,Veterný - Štofánik,Vybíral,Hurný,Tomko - Kočík,Kozák. Striedali: Drobňák,Kovaľ,Kaščák.  Góly: Kozák, Vybíral(11m), Veterný, Kočík, Drobňák. Pred 250 divákmi rozhodovali Hudák-Valko,Blichárová.

 

HANISKA - DUBOVICA 0:1 (0:1)

V zápase nováčikov sa zrodilo zaslúžené víťazstvo hostí. Už v prvom polčase mohli Dubovičania viesť najmenej trojgólovým rozdielom, stačilo využiť aspoň vyložené gólové príležitosti. Hurajt a Zvolenský ich trestuhodne zahodili, raz vykopával domáci stoper Fečo z bránkovej čiary, potom jeho kolega Korinko hasil v ostatnej chvíli, blysol sa parádnym zákrokom aj brankár Hanisky Strejček. V sieti skončila iba vydarená strela Maroša Pyda v 26. min. Po zmene strán hostia mysleli viac na udržanie priaznivého výsledku, hra Hanisky systémom nakopávaných lôpt do šestnástky nemala v nedeľu nárok na úspech, pod Furčou Haniska sklamala, je to prestárnuté mužstvo - štyria hráči s vekom nad 40 rokov boli na ihrisku, ďalší dvaja na striedačke - v mužstve vládne nervozita, pomaly každý starší hráč je trénerom, vulgárnosti a nevraživosť voči súperovi su takmer úplnou samozrejmosťou, len vďaka benevolentnosti hlavného rozhodcu nepadla v Haniske aj červená karta. Haniska to zrejme v I.triede nebude mať ľahké.

Emil Jacko - Dubovica


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/