Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SENIORI -1.TRIEDA -5.kolo - HERMANOVCE - OŠFK 3:2 - STRELCI - KOMENTÁRE K ZÁPASOM

22.08.2011 20:25

VEČERNÍK

 

po štyroch odohraných kolách -

7 gólov - D.Harčár ( Janov ),

3 góly - M.Adamovič ( V.Šebastová), D. Harčár ( Žipov), V.Drobňák ( Š. Michaľany), I.Murín (Janov ), Š.Zvolenský ( Dubovica). 2 góly –L.Štofánik, P.Vybíral (obaja Šar.Michaľany), E.Adam, J.Hudák ( obaja Miklušovce), J.Berdis, M.Jašš ( obaja Torysa), N.Dujava ( Peč.Nová Ves ), T.Dyačovský ( Haniska), D.Kravjar ( V.Šebastová), P.Leško, V.Vojtaško ( obaja Demjata), M.Murín ( Janov), P.Marciňák ( Fričovce), M.Marinica ( Hermanovce), R.Olejár, D.Petruška ( Petrovany), Ma. Pyda ( Dubovica ), M.Seman( Nemcovce).

SENIORI 1.trieda - 5.kolo : HERMANOVCE - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 3:2 (1:1)

Za nádherného počasia naši seniori prehrali v "hermanovskom dolíčku" zápas, ktorý sa mohol na tomto nefutbalovom štadióne skončiť "hocijako". "Odkopové ihrisko" neponúklo obom aktérom možnosť technickej hry, takže "futbalový fajnšmeker" si nezgustol. Po priamom kope na konci prvej tridsaťminútovky sme nečakane prehrávali 1:0. V poslednej minúte prvého polčasu nám konečne vyšla "narážačková akcia" a po prihrávke Lukáša Štofaníka, Vlado Drobňák dokopol do prázdnej bránky. Pekné rýchle prenesenie hry nám vyšlo v 70.minúte, zakončoval tentokrát Lukáš Štofanik a už sa zdalo, že toto meranie síl ,"pretrpíme víťazne". Nestalo sa, po vymyslenom priamom kope domáci vyrovnali a päť minút nato, po chybe našej obrany otočili stav stretnutia vo svoj prospech a pripravili nám nemilé neďeľňajšie prekvapenie. OŠFK : Straka - Greš, Durkáč, Krivý, Veterný -Štofánik, Kočík, Vybíral, Hurný, Kozák(Tomko) - Drobňák. Góly: E.Valenčin, M.Marinica, R.Gajdoš - V.Drobňák, L.Štofánik , ŽK :Straka, Krivý, Veterný, pred 200 divákmi rozhodoval Tall. -att-

 

 

Stretnutie 5.kola - DEMJATA - HANISKA, komentuje útočník domácich

Daniel Halkovič

"Demjata mala od začiatku fyzicky aj psychicky navrch. Haniske nehral stred poľa a ani útok, všetko riešili iba odkopmi. Prakticky si nevypracovali žiadnu šancu. Prvý gol dal Vladimír Vojtaško asi v 20. minúte. V druhom polčase sme začali náporom, ktorý po 10 minútach ustál a hra sa mierne vyrovnala. Keď sa Haniska nadychovala v poslednej štvrťhodine k náporu, preskupila rady a posilnila útok s vidinou vyrovnania. Práve vtedy však prišli naše dva góly o ktoré sa postarali Tomáš Futej a druhy krát v zápase Vladimír Vojtaško.

Nastúpili sme v zostave: Németh - Kohút, Tomčík, Ličák - Futej, Marcin, Leško, Halkovič Dominik - Vojtaško, Halkovič Daniel, Ficko".

 

 

DUBOVICA - VYŠNÁ ŠEBASTOVA 2:1

komentár pripravil kapitán Dubovice

Jakub Kušnír,

Už v desiatej minúte po faule hosťujúceho hráča sme zahrávali pokutový kop ktorý brankár Babjak vyrazil ale z následnej dorážky dopravil loptu do siete Š. Zvolenský. Hra bola vyrovnaná a šance sa striedali tak ako na jednej tak aj na druhej strane, ale ani jedna nebola premenená. Dvadsať minút pred záverečným hvizdom, po zahraní priameho kopu hostí, domáci brankár reflexívne vyrazil loptu pred seba, ale hosťujúci hráč  ju dopravil do siete. Záverečný nápor domáceho mužstva bol korunovaný víťazným gólom po rohovom kope, keď hosťujúcemu brankárovi vypadla lopta a svojim druhým gólovým zásahom  rozhodol stretnutie  Š. Zvolensky o vydrenej ale zaslúženej výhre Dubovice.

Zostava: M.Lazorik-Z.Poremba,Z.Ševčovič,M.Molčan,E.Jacko-J.Kušnír,Mar.Pyda,Mi.Pyda,T.Ducar-J.Vagaši,Š.Zvolensky.

 

 

JANOV - MIKLUŠOVCE 3:2, o zápase mi napísal útočnik Janova a najlepši strelec 1.triedy

Daniel HARČÁR,

 

Môj názor je že od zápasu druhého s tretím tímom mnohí očakávali oveľa viac, ale aj tak sa bolo na čo pozerať. Od prvých minút sme sa pokúšali dobiť bránu Miklušoviec, ale bolo z toho len niekoľko zahodených šancí.
Okolo dvadsiatej minúty sa hosťujúci brankár, kapitán, nešťastne zrazil s vlastným obrancom a museli ho vystriedať... potom prišiel prvý gól po štandardnej situácii, keď som tečoval loptu za chrbát náhradného brankára.
Po tomto góle na chvíľku prevzali iniciatívu Miklušovce, ale tesne pred koncom polčasu sa nám podaril brejk a bolo 2:0.
V úvode druhej časti hry, znova po štandardke lopta skončila v sieti a bolo už 3:0. Hralo sa aj trochu nervózne k čomu prispel aj rozhodca niektorými spornými verdiktmi.  Góly sme  dostali, prvý  po chybe brankára a druhý tesne pred koncom z penalty, ktorá na nervozite ešte dosť pridala... a v nadstavenom čase ešte prišlo aj k vylúčeniu hosťujúceho hráča...
Z našej ani z  hry súpera som nemal  obzvlášť dobrý pocit, ale hlavne je že sme aspoň ustrážili víťazstvo.

 

Fero ŠTOFANKO

Žijúca legenda žipovskeho futbalu, má 39 rokov. Za seniorov nastupuje už 22 sezónu, kapitánom je  12 rokov , hral  aj za Fintice,  Miklušovce, trénuje žipovských žiakov, je aj tajomníkom hospodárom a hrobárom michalianského futbalu, lebo minulú sezónu u nás Žipov vyhral 3-0 a doma po krásnom zápase s  výsledkom 3-3  nám  Fero strelil vyrovnávajúci gól .

NEMCOVCE - ŽIPOV 1:1 toto...

Na katastrofálnom ihrisku kde zlomiť si nohu nie je nijaký veľký problém, sa hral bezduchý futbal . My sme mali viac z hry domáci viac šancí. Polčas sme prehrali vyrovnali sme tesne pred koncom Davidom Harčarom. Diváci sa okrem sĺnka nemali na čo pozerať.
 

 

 

 

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/