Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRIATEĽSKÝ ZÁPAS-SENIORI-FK PIVOVAR VEĽKÝ ŠARIŠ-OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

01.05.2012 21:30

FK PIVOVAR VEĽKÝ ŠARIŠ-OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 0:6 (0:4)

S účastníkom Majstrovstiev regiónu (po 23.kole 15.miesto,16 bodov), sme hrali na jeho trávnatom ihrisku za krásneho počasia 2x35 minút.

Domáci proti nám skúsili hrať otvorenú partiu, ktorá nášmu mužstvu samozrejme vyhovovala a tak po rýchlych kolmiciach sme sa poľahky dostávali do viacerých prečíslení a už v 5.minúte Čorej kapituloval po strele Voľanského z bezprostrednej blízkosti. Po dvoch ďalších loptách za súperovu obranu, najprv Kozák po prihrávke Voľanského zakončil do prázdnej bránky a neskôr po rýchlom protiútoku Voľanský presne k tyči zvýšil. To isté v závere prvej časti predviedol Kozák. Jedinú strelu domácich v prvej tridsaťpäťminútovke vyrazil Vaško bezpečne na roh.

V druhej časti dal tréner Košút príležitosť ďalším mladíkom v našom drese a  už v úvode z prečíslenia dvoch na jedného Kožár pod brvno zavesil. Ďalšie naše nájazdy nepremenili Filip Štofánik,Kožár,Maťuta,Voľanský,Kozák...Domáci sa neskôr  dvakrát dostali do bezprostrednej blízkosti Kaščáka, ten však s prehľadom ich šance zlikvidoval. Nádhernú bodku za týmto pekným technickým zápasom napísal Matúš Mihok, ktorý s 35-tich metrov preloboval pod brvno brankára domácich.

Bol to z našej strany veľmi pekný technický futbal, v ktorom si súper nevedel poradiť s našou rýchlou kombinačnou hrou na jeden dva dotyky, výsledkom čoho bolo mnoho aj premenených šancí, po pekných pasoch Mihoka, centroch Kubuša... Mali sme v poli jednoznačnú prevahu, ktorú sme aj gólovu vyjadrili.Pochvalu si zaslúžia tiež naši mladší(Matúš Kovaľ) a starší dorastenci(Jakub Kovaľ,Zošš,Filip Štofánik), ktorí vhodne do mužstva zapadli a s pomocou skúsenejších kolegov sa vypli ku kvalitným výkonom.

Čisté konto si v tomto zápase udržal aj Šani Kaščák

1.polčas:Vaško-Veterný,Joščák M.Kovaľ J.,Joščák P.-Kubuš,Štofánik L.,Mihok,Kovaľ M.-Kozák,Voľanský

2.polčas:Kaščák-Kubuš,Zošš,Dubecký,Joščák P.-Maťuta,Mihok,Joščák M.,Štofánik F.-Kožár,Kozák

Chýbali:Durkáč,Dic,Kočík,Tomko,Biscák,Greš

Góly:5.Voľanský,11.Kozák,16.Voľanský,32.Kozák,50.Kožár,61.Mihok

Rozhodoval:Filipák

100 divákov

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/