Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PO HERMANOVCIACH PRED DEMJATOU S TRÉNEROM SENIOROV PETROM VYBÍRALOM

23.08.2011 00:29

Si zaiste sklamaný, v čom vidíš príčinu prehry, viedli sme 2:1, ale na tomto" je stav ťažko udržať, snáď iba odkopávaním , no naše mužstva tento štýl nepraktizuje, však...

Samozrejme že som sklamaný a viac ako z prehry zo spôsobu akým sme prehrali. Na víťazstvo nestačí odohrať 30 minút zo zápasu. Celý prvý polčas sme boli pod tlakom Hermanoviec, báli sme sa hrať futbal, nemali sme odrazené lopty a domáci nás predčili aj v bojovnosti. Gól pred prestávkou nás povzbudil a pol hodiny sme odohrali už podľa mojich predstáv, podarilo sa nám vstreliť gól no v závere sme sa tak ako už je našim "dobrým " zvykom nevyvarovali zbytočných chýb. Dostávame priveľa gólov a budem sa opakovať : po vlastných zbytočných chybách . Som sklamaný z toho, že si na ihrisku neplníme to čo si v kabíne povieme od základných vecí v rozostavení až po štandardné situácie. Rozmýšľam o tom, že na prípravu pred zápasom zavolám tlmočníka lebo niektorí mi asi nerozumejú.

Škoda tvojho padáčika bola to výborná myšlienka, ale tesne vedľa...

Padáčik by bol pekný gól, ale viac ma mrzí to, že som z tých troch štandardiek aspoň jednu netrafil.

Všimol som si že si dal na hrot Vlada Drobňáka, jemu to príliš nesedelo aj keď dal gól, nemyslíš že lepšie by bolo keby tam bol Kozák so Štofanikom a Vlado stiahnutý na dorážky?

Po Dubovici bol  taký názor, že to Drobňák na hrote hru oživil, teraz mu to však nesedelo a proti Nemcovciam mu to nesedelo ani na hrote ani ako podhrotovému .... Drobňák bol v Hermanovciach na hrote z toho dôvodu, že mal podržať loptu na úzkom ihrisku, pýtať si fauly a nedovoliť stopérovi nakopávať dlhé lopty. Mal troška zdravotný handikap, no prvé dve úlohy nemohol poriadne splniť, lebo sa k nemu lopta poriadne nedostala. Nemyslím si že by Štofanik, alebo Kozák boli na hermanovské ihrisko vhodné typy na hrot.

V nedeľu príde Demjata, ktorá je už  prvá v tabuľke pravdy, našťastie u nás  zrejme nebudú brániť jedenásti ako Nemcovce, takže ako ich zdoláme?

Bez ohľadu na to v akej tabuľke a na ktorom mieste Demjata je, nás čaká veľmi ťažký súper. Myslím že sa dobre poznáme a budú rozhodovať maličkosti. Zdoláme ich jedine tak že dáme viac gólov ako oni.

Bol si vôbec s niekým spokojný v Hermanovciach?

Myslím si že po posledných dvoch zápasoch nemôžem byť spokojný s nikým a ničím a verím že nespokojní so sebou sú aj moji zverenci a spoluhráči.

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/