Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - FK ŽUPČANY 4:1(1:0) - SENIORI - PRÍPRAVNÝ ZÁPAS

11.02.2012 16:22

 

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - FK ŽUPČANY 4:1 (1:0)

Jesenný líder V.ligy šarišskej FK Župčany (1.miesto - 15 zápasov,9 výhier, tri remízy, tri prehry, skóre 29:11 a 30 bodov), potvrdil svoje kvality a dokonale naše mužstvo preveril. Zápas proti FK Župčany sme odohrali na umelej tráve v "Jazdeckom areály" v Prešove v sobotu 11.februára o 14.00 hod..

 

                     druhý zľava Vlado Biscák

Župčanci však zrejme nepočítali s tým, že ani rýchle tempo hry v tomto nepríjemnom veternom a mrazivom počasí našich výborne kondične pripravených hráčov nezaskočí.  Naši futbalisti hru bez veľkých problémov udržali v strede tvrdej hracej plochy a k bránkárovi Vaškovi sa dostalo iba zopár propagačných striel. My sme trpezlivo čakali na svoju šancu a tá ako obvykle aj prišla, keď po nedorozumení v obrane hostí sa dostal k lopte Voľanský, ktorý obišiel aj brankára a do prázdnej bránky v 26.minúte dal náš prvý gól. Župčany to vyburcovalo k ešte vyššej snahe o zmenu stavu, ale ich prvopolčasové pokusy už končili  iba mimo bránku.

Do druhého polčasu tréner Košút poslal ako obvykle všetkých hráčov, ktorých mal na lavičke a už po piatich minútach sa po perfektnej prihrávke Maja Jočšáka dostal k lopte Kubuš, ktorý nezaváhal a presnou strelou upravil na 2:0. Päť minút nato po nádhernej akcii po ose Štofánik L., Biscák sa opäť dostal zoči voči brankárovi Kubuš a ani tentokrát nezávahal. Hráči Župčan sa  však nezmierili s týmto stavom a rýchlou hrou sa dostávali až na dostrel  Šaniho Kaščáka, ktorý niekoľkokrát bravúrne zachránil, no aj tak gólu v svojej sieti nezabránil. Krátko potom mohol naše víťazstvo poistiť Biscák no mieril tesne vedľa a keď sa  zdalo, že sa na skóre už nič nezmení Voľanský všetkých prešprintoval  a nekompromisne poslal Župčany na kolená.

1.polčas: Vaško T.- Tomko S., Kovaľ J., Joščák M., Joščák P. - Kubuš R.,Biscák V., Krivý P., Greš M.- Štofánik L.,Voľanský P.

2.polčas: Kaščák A. - Tomko S., Zoš P., Joščák M., Joščák P. - Štofánik F.,Biscák V., Kubuš R., Lukáč M. - Štofánik L., Voľanský P.

Naše góly: Voľanský 2, Kubuš 2.Jeden skúsený futbalista v drese Župčian povedal po zápase, že naši hráči  si s nimi  v niektorých fázach zápasu zahrali bago.

Tréner Košút vyzdvihol pohyb ako aj bojovnosť  svojích hráčov  a bol vcelku spokojný aj s ich herným prejavom. Konštatoval tiež, že tento zápas splnil svoj účel a pri...

Na dnešný zápas nebolo trénerovi k dispozícii ešte týchto dvanásť  futbalistov : Šidík - Marcinko,Bystroň,Durkáč,Veterný - Bálint,Vybíral,Guzík,Dic,Kočík- Kozák,Ďurica.

https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/news/aktualizovana-terminova-listina-seniori-zimna-priprava-2012/

-attila-

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/