Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

OD PETROVAN KU HANISKE S PETROM VYBÍRALOM

03.09.2011 21:34

Nielen ja, ale aj ostatní priaznivci a diváci konštatujú, že hra mužstva sa od zápasu k zápasu zlepšuje, je to určite tréningami, zohratosťou, robíme však chyby v obrane, našťastie naposledy bez následku a ešte stále všetky svoje prednosti neukázal Majo Hurný...

Zohratosť je zaiste lepšia ako na začiatku a je to zrejme aj tým, že účasť na tréningoch je oveľa vyššia ako to bolo minulú sezónu. Myslím si aj, že mužstvo má hernou kvalitou na viac ako predviedlo s Petrovanami. Stále robíme chyby v obrane a stále je to ako blesk z jasného neba a nie a nie sa poučiť. Nielen Hurný ešte neukázal všetky svoje prednosti. Mužstvo ako aj každý jednotlivec má na viac ako predvádzame no sú tu stále problémy s menšími zraneniami a tak zostava je každý zápas iná a aj to sa možno prejavuje na hre a výsledkoch.

Prelomili sme už streleckú smolu, čo ste si povedali pred zápasom v kabíne, ako je to možné že do bránky Demjaty to nepadlo a teraz do „petrovanskej“ áno?

Každý zápas je iný. Pred zápasom sme si povedali to čo pred každým iným, že nemusíme vyhrať ale že chceme vyhrať a že budeme hrať trpezlivo svoju kombinačnú hru a keď každý podá poctivý a zodpovedný výkon , tak víťazstvo príde.

V závere som si všimol na ľavom krídle Veterného, hovorili mi že bol v doraste niekedy útočníkom, vyskúšaš ešte tento ťah v budúcnosti?

To nebol žiaden môj ťah , to len stav na ukazovateli skóre zvádzal všetkých hrať len smerom dopredu.

Nováčik z Hanisky bude verím už iba pokračovaním nášho lepšiaceho sa herného prejavu a tiež verím že výhra nad Petrovanami už dodala našim hráčom potrebné sebavedomie, že sa zbavili kŕčovitosti, vyčistili si hlavy a od zápasu k zápasu to už bude len lepšie a lepšie, takže stopercentne tri body z Hanisky však?

Stopercentné nie je dopredu nič , takže ani tri body z Hanisky. Nováčik asi predpokladal že bude mať na konte viac bodov a proti nám nemá čo stratiť. My ideme samozrejme po tri body , ale tie nám domáci nedarujú a musíme sa o ne pobiť. Očakávam ťažký zápas, ale sme pripravení urobiť všetko pre úspech.


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/