Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

OD DEMJATY K PETROVANOM S TRÉNEROM SENIOROV PETROM VYBÍRALOM

29.08.2011 22:17

V nedeľu bolo vidieť, že sa herný prejav mužstva zlepšil, Demjata hrala viac ofenzívnejšie, odvážnejšie smerom dopredu, preto sme sa aj kombinačne presadili štyrikrát zoči-voči brankárovi, ale nepadlo to tam, vyplýva to z nejakej nervozity, alebo aká je príčina, Vlado Drobňák mi hovoril, že ju mal na dlhú nohu, že to chcel riešiť po zemi, ale nevyšlo, ale čo povieš na šance Stana Tomka. Lukáša Štofanika?

Demjata hrala svoj behavý , agresívny futbal plný súbojov na aký sme u nich zvyknutí. No okrem brvna z 30-tich metrov a štandardky , ktorú Bystroň reflexívne vyrazil sme ich do vyloženej šance nepustili. Naopak naše tri tutové šance ostali nevyužité a to je , ako píšeš , hlavná príčina straty bodov. Nemyslím si že je to o nervozite, ale skôr o nesústredenosti, lebo v stredu v prípravnom zápase v Kendiciach sme tiež päť vyložených gólov "zazdili". Drobňák mal  dosť ťažkú pozíciu a Jacovu strelu tiež nemožno rátať ako vyloženú šancu, ale Tomkovo zakončenie na malom vápne a Štofaníkov súboj zoči - voči musia byť zakončené gólom. Pred zápasom sme si povedali že to bude jednogólové stretnutie a že treba využiť každú ponúknutú šancu, ale bohužiaľ nevyšlo to,

 

Bystroň v bráne??? bol som v šoku, chytal už niekedy predtým majstrák?

Ja som bol v šoku v sobotu večer keď som sa dozvedel že nebude ani Straka ani Kaščák, , lebo pracovné povinnosti ich nepustia. "Majstrák" asi nechytal ale bavili sme sa a hovoril ,že za žiakov začínal ako brankár, takže to bola jasná voľba a ako sa ukázalo aj správna a to nastúpil ešte zranený. Ďalší šok prišiel v nedeľu ráno, keď pred zápasom, mi sedem zo štrnástich hráčov oznámilo, že nie sú stopercentne zdravotne v poriadku a radšej by ostali mimo hry. Nakoniec sme postavili to najzdravšie čo sme mali, Greš sa vôbec neprezliekal a Kočík s Drobňákom, boli schopní nastúpiť, tak na maximálne 15 minút.

 

Mužstvo je ako keby "zakliate" ,góly prinášajú uvoľnenie v hlave, prevahu, opäť Ti nevychádzali priame kopy, pôsobíš trošku nervózne na ihrisku, vplýva na to prílišná "chcelosť"?

Samozrejme, že góly prinášajú uvoľnenie a verím, že keď sa už konečne trafíme , pretrhneme to a do mužstva sa vráti pohoda a ľahkosť. Priame kopy nám v nedeľu nevychádzali akosi celkovo a možno to aj bolo tým, že sme veľmi chceli.

Pretrhnete streleckú smolu už proti Petrovanom?, tak rád by som si už párkrát zakričal gól, Petrovany nemali  doma silných súperov a vonku obidva zápasy prehrali V. Šebastová 4:2, Torysa 3:1, bude mužstvo OK?, ako vyzerá maródka? Kočík, Straka, Vybíral, Krivý... ?, očakávame víťazstvo a uvoľnenie, súhlasíš so mnou však...

Petrovany sú taký istý súper ako Demjata , tak očakávam veľmi podobný zápas. Hráčom po Demjate okrem nepremenených šancí nie je čo vytknúť. Či bude mužstvo OK uvidíme v stredu na tréningu , zdravotné problémy majú viacerí. Začiatok súťaže nám nevyšiel podľa predstáv, ale samozrejme ideme vyhrať a urobíme pre to všetci maximum. Súťaž má 30 kôl a u nás na Morave „se zajíci počítají až po honu“.

 

 

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/