Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ ZÁPAS-ŽIACI-FK ZÁHRADNÉ-OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

28.04.2012 16:11

FK ZÁHRADNÉ-OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 0:4 (0:1)

Góly:Kobulnický Lukáš 2, Švec Rasťo, Sabol Rasťo

Naša zostava:Čirč -Andraščík,Staš ,Havrilla Michal,Drobňák-Némethy,Kobulnicky,Janega ,Kolarčík-Sabol Rasťo, Havrila Rasťo

striedali: Dufalo,Šimčík,Švec,Lukáč,Štofan

ŽK:Štofan

             Rasťo Švec zaznamenal svoj deviaty gól

Komentár k zápasu mi poskytol tréner Michal Marcinko:

Ako v posledných zápasoch veľmi často, opäť sme si vybrali pre "krásu futbalovej hry"  bohužiaľ iba jeden polčas. Tentokrát to bol  ten prvý, keď nám viazla kombinácia, utápali sme sa zbytočne v individuálnych kľučkách a to hlavne naši starší žiaci. No aj napriek tomu sme v prvej časti hry nášho protivníka vôbec k ničomu nepustili a to až na jeho jednu ďalekonosnú strelu, s ktorou si náš brankár Čirč poradil ako so sladkou malinou.

Prvý gól sme zaznamenali po skvelom vysunutí nášho brankára priamo z výkopu a Lukáš Kobulnický po samostatnom  nájazde bezpečne zasunul loptu do bránky súpera. Rovnaká futbalová situácia sa zopakovala aj v 20.minúte stretnutia, ale  Némethy  svoju tutovku tentokrát zakončil  iba do brvna. Po peknej akcii Havrillu sa Némethy ocitol v dalšej stopercentnej šanci a následne Rasťo Sabol z vyloženej pozície bránku hostí prestrelil. Dvakrát ešte nebezpečne  ohrozil strelami bránku Záhradného Lukáš Kobulnický, ale stav sa už nemenil a prvý polčas sa skončil 0:1 v náš prospech.

V druhej tridsaťpäťminútovke po prestriedaní mladších žiakov, ktorí už mali toho dosť prihliadnuc na ich vek, sme začali už konečne hrať to čo sme mali v pláne. Posledných dvadsať minút sme sa so súperom  hrali  ako mačka s myšou a z takéhoto priebehu vyplývalo množstvo našich vypracovaných  akcií aj šancí a to hlavne po individuálnych prienikoch Šimčíka a Šveca.  Škoda tiež nepremenených  tutoviek Sabola, Kobulnického, Dufala o to mohol byť náš výsledok  v Záhradnom v konečnom dôsledku oveľa krajší.

 

Vyjadrenie trénera Marcinka k zápasu:
 
S predvedenou hrou v prvom polčase nebol realizačný tím spokojný a určite ani hráči, pretože sme hrali  so súperom z úplného dna tabuľky  a preto sme v tomto meraní síl mali jasne dominovať, no aj napriek šanciam, ktoré sme si vytvorili to nebolo až také fascinujúce, aby sa nato dalo pozerať  bez ružových okuliarov. Tento žiacky výber má v skutočnosti v sebe oveľa vyšší hráčsky potenciál a relizačný tím bude robiť všetko preto, aby sme do hráčov dostali pred zápasom maximálne sústredenie sa na dianie na ihrisku, pretože v tom ako si ja osobne myslím, je momentálne naša najväčšia slabina.
 
I. trieda žiaci - 19. kolo : Dulová Ves – V. Šariš 1:0, M. Šariš – Chmin. N. Ves 8:0, Záhradné – Š. Michaľany 0:4, Hermanovce – Župčany , Dubovica – Pušovce 2:1, Fintice – Brezovica 7:1
 
Naši žiaci su na druhom mieste tabuľky  1.triedy ObFZ Prešov s bilanciou 17 zápasov - 12 výhier - 3 remízy - 2 prehry - skóre 58:14 - 39 bodov. Strácajú už iba bod na vedúce Pušovce.
Naši strelci: 25 Minár, 9 Švec, Deži Dužda 7,kapitán Kobulnický 5, Rasťo  Sabol 3, Némethy 3, Lukáč 2, Šimčík,Drobňák, Pešta (skončil s futbalom) po jednom góle a jeden si strelila Dulová Ves sama, čiže je vlastný.
 
-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/