Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ ZÁPAS-STARŠÍ DORAST-OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY-TJ SOKOL ĽUBOTICE

28.04.2012 13:35

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY-TJ SOKOL ĽUBOTICE  1:1 (1:0)

OŠFK ŠM: Šidík-Lukáč,Zošš,Kovaľ J.(56.Vavrek),Andaraško-Kovaľ M.,Dužda,Konečný,Pytlík-Bella,Švec

TJS Ľubotice:Ondrej-Štoffa,Švec,Popel,Fusek-Tarbaj(68.Majirský),Zimmermann,Vasiľenko,Bednár-Lackaň(68.Bubanec),Kalakaj(45.Kaapalla)

Gól: 23.Bella - 61.Zimmermann

ŽK:Zošš

FOTO

Šieste Ľubotice, ktoré majú v tabuľke raz toľko bodov ako náš straší dorast pricestovali k nám určite s úmyslom zvíťaziť, no zaiste ich k tomu viedol aj výsledok z jesene v Ľuboticiach 5:0 pre domácich. No od ústráchaného výkonu v Ľuboticiach malo  vystúpenie  nášho strašieho  veľmi ďaleko. Celý zápas bol prevažne vyrovnaný, šance boli na oboch stranách, ale v tomto zápase sme si zaslúžili zvíťaziť, škoda zbytočného gólu, pri nedôraze v obrannej činnosti. Tri body boli tentokrát na dosah. Celkový dojem staršieho dorastu bol celkom dobrý, s prvým polčasom vyslovil spokojnosť aj tréner Bystroň, v druhej časti  hry sme v závere mohli z rýchlých protiútokov toto stretnutie rozhodnúť vo svoj prospech a strhnúť víťazstvo na svoju stranu, no škoda nevyšlo to...

Prvý polčas vcelku vyrovnaný v úvode mali naši hráči miernu prevahu. Naši starší dorastenci však prejavovali väčšiu snahu po víťazstve, výsledkom čoho bolo viacero štandardných situácií, od začiatku sme súpera zatlačili, strieľali, kombinovali a tým sme ho trošku možno aj zaskočili .Výsledkom nášho snaženia  bol očakávaný vedúci gól, keď po peknej akcii  a centry sa  hlavou presadil voči vybiehajúcemi brankárovi v 23.minúte Lukáš Bella. Výsledok sme do 45.minúty už veľmi bezpečne odkontrolovali.

Druhá časť bola však už viac pod taktovkou Ľubotíc, ale žiaden výrazný tlak to nebol a nebyť chyby v našej obrannej formácii, tak by Zimmermann gól nebol dal a iné vyložené príležitosti na skórovanie Ľubotice vôbec nemali, takže  čo už , no opäť nešťastná strata dvoch bodov. Za snahu  však našim chlapcom ďakujem, bol to celkom pekný zápas.

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/