Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

KOMENTÁRE K ZÁPASOM - 4.KOLO - 1.TRIEDA ObFZ Prešov

15.08.2011 20:12

VEČERNÍK

&&&

Kojatice - Pečovská Nová Ves 0:2 (0:1)

V peknom "kojatickom areály" som videl futbalový "zápas", hraný od prvých minút s nasadením a v rýchlom tempe. Bolo to veľmi pekné stretnutie, plné šancí na oboch stranách. "Pečovčania" permanentne, po rýchlych a presných pasoch na svoje šikovné "krídielka" zamestnávali domácu obranu aj gólmana. "Kojatická" útočná aktivita sa končila prevažne pred šestnástkou hostí, aj keď brankár "pečovskej"tiež musel párkrát vytiahnuť svoje "bravúrky". Góly: Petrík, Červeňák, pred 150 divákmi rozhodovali Kožár-Leško.

foto

-att-

Zápas Ražňany-Demjata, komentuje útočník FK DEMJATA Daniel Halkovič.

"Od úvodných sekúnd bolo na ihrisku iba jedno mužstvo. To sme potvrdili už v 5. minúte, keď som po centrovanej lopte hlavičkoval do bránky. Po góle sme síce trošku ubrali z plynu, ale stále sa hralo na polovici Ražnian. V 20. minúte prenikol náš záložník Richard Marcin do šestnástky, kde ho domáci zastavili nedovolene a nasledovala penalta, ktorú s prehľadom premenil kapitán Peter Leško. Naďalej sme pokračovali v aktívnej hre a domácich sme k ničomu nepustili. Desať minút pred koncom prvej časti hry sme po prihrávke z pravej strany na nekrytého Mateja Ficka zvýšili už na 0:3. Po zmene strán sa domáci viac snažili, ale neprinieslo im to žiadnu vyloženú šancu, keď nášmu brankárovi Róbertovi Némethovi vypadla lopta, jeho chybu však napravili obrancovia."

&&&

Žipov - Dubovica 1:0

Fero Štofanko (Žipov):

"V prvom polčase bola Dubovica lepšia , ale náš brankár si vedel "postaviť tyče" , od ktorých sa lopta odrážala. Vo futbale platí nedáš dostaneš a päť minút pred koncom sme ich "dorazili". Strelcom gólu bol Jozef Bartko.

Jakub Kušnír (Dubovica):

"Prvý polčas patril jednoznačne nášmu mužstvu. Veľmi nás mrzia nepremenené šance. Po dvoch nastrelených žrdiach sme stále verili, že to tam "spadne".Domáce mužstvo sa dostávalo do zakončenia iba sporadicky. Po zmene strán sa hráči Žipova dostávali do zakončenia čoraz častejšie, čoho výsledkom bol sťastný gól. Myslím si, že aj keby sme hrali v Žipove do rána gól nedáme. Nemali sme povestné štastie. Prehra nás mrzí o to viac, že sme o body prišli už druhykrát v posledných minútach zápasu".

 

NEŠŤASTNÁ PREHRA "LÍDRA" U NOVÉHO "LÍDRA"

&&&

TORYSA - JANOV 1:0

Takto zápas videl útočník Janova Daniel Harčár:

"TJ Sokol Janov utrpel prvú porážku, v tomto ročníku. Stretnutie bolo počas celých deväťdesiat minút vyrovnané ani šancí veľa nebolo. V prvom dejstve boli nebezpečnejší Janovčania vďaka niekoľkým pekným brejkovým akciám.
Najväčšiu príležitosť som zahodil ja sám keď som z ťažkého uhla mieril tesne vedľa. No po prvom polčase aj po zápase sme museli mať ťažké srdce na rozhodcu, ktorý neuznal jednoznačný pokutový kop po ruke obrancu, síce neúmyselnej, ale určite ju rozhodca mal odpískať a zápas by bol mal iný priebeh, no nestalo sa.
V druhom časti hry to už vyzeralo na ihrisku trochu ináč a hráči Torysy mali loptu omnoho častejšie na svojich kopačkách. Niekoľko ich dobrých pokusov zlikvidoval náš brankár, ale štvrť hodinku pred koncom sa sta la osudová chyba a center, ktorý nemal šancu nájsť žiadneho útočníka Torysy sa odrazil od nášho obrancu a lopta skončila v sieti.
Už do konečného hvizdu hrali “Torysania“ veľmi sústredene a dobre v defenzíve. Ovládli hru, ale prišla ešte jedna šanca aj pre nás, ale hlavičku Rasťa Holuba, obranca Torysy odhlavičkoval z bránkovej čiary.
Zápas bol kvalitný aj keď nie veľmi bohatý na šance. Asi by som povedal, že zaslúžená bola remíza, ale pri futbale je predsa aj šťastie veľmi dôležité a to sa priklonilo na stranu Torysy."

 

&&&
Haniska - Hermanovce 4:0

Komentuje brankár Hermanoviec Gabriel Tache: "Zápas medzi Haniskou a Hermanovcami sa odohrával na výborne pripravenom trávniku. Hermanovce inkasovali hneď na začiatku zápasu, keď po chybe brankára hostí, ktorý vyrazil centrovanú loptu len na šestnástku, kde stál domáci útočník a ten otvoril skóre. Po inkasovanom góle sa hostia prebudili, ale svoje dve čisté gólové šance nevyužili. Nedáš dostaneš sa potvrdilo keď po rohovom kope Hermanoviec a následnom protiútoku ušli dvaja hráči Hanisky a zvýšili stav stretnutia na 2:0. Hneď po zmene strán, asi po tridsiatich sekundách zvýšili domáci na 3:0. O pár minút sa skóre opäť menilo keď do prázdnej brány dokopol domáci hráč, ktorý bol v jasnom ofsajde. Po štyroch góloch sa zápas už len dohrával, hostia opäť nevyužili dve čisté šance na gól a videli ešte dve červené karty. Haniska sa celý zápas snažila hrať po zemi a kombinovať zatiaľ čo “hermanovčania“ len nakopávali lopty na útočníkov. Stretnutie bol v celku vyrovnané aj keď výsledok tomu nenasvedčuje, ani jedno mužstvo nemalo viditeľnú prevahu, alebo tlak ktorým by pritlačilo svojho súpera na vlastnú polovicu. Hermanovce nevyužili asi štyri gólové šance, dostali dve červené karty, jednu za faul a druhu červenú po dvoch žltých kartách".

 

 

 

 

 

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/