Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

JAN KARAFFA UZ NIE JE TRENEROM OSFK SARISSKE MICHALANY

05.09.2012 13:13

Po vzájomnej dohode s vedením OSFK Sarišské Michaľany, ukončil v utorok svoju trénerskú činnosť v našom klube tréner Ján Karaffa.

Pri preberaní funkcie trénera v našom klube bolo dohoda, že v prípade záujmu o jeho služby od tímov z vyšších súťaží, mu vedenie klubu nebude brániť v jeho trénerskom postupe. Záujem o jeho služby v minulých dňoch prejavil deviaty tím aktuálnej druholigovej tabuľky MFK Tatran Liptovský Mikuláš. 

Ján Karaffa

Vedenie slovenského druholigového futbalového klubu MFK Tatran Liptovský Mikuláš odvolalo trénera Petra Kureka, preto angažovalo do svojich služieb Jána Karaffu.  Martin Pohlod, výkonný majiteľ klubu k tomu povedal: "Rozhodli sme sa ukončiť spoluprácu s trénerom Petrom Kurekom, ktorý prevzal tím v neľahkom období na začiatku predchádzajúcej sezóny...po neúspešnej jeseni, keď bolo mužstvo na poslednom mieste v tabuľke, sme sa zachránili v II. lige už štyri kolá pred koncom súťaže. Jedným z dôvodov odvolania bol nezlepšujúci sa herný prejav na domácom ihrisku. Novým trénerom v našom klube bude Ján Karaffa, ktorý v minulosti pôsobil najmä v kluboch na východnom Slovensku, vo Vranove nad Topľou, Michalovciach a Poprade. Veríme, že okrem zlepšených výsledkov bude skutočnou ´posilou´ pre klub aj v spolupráci s mládežníckymi trénermi.

Tréner Ján Karaffa viedol náš tím v piatich majstrovských zápasoch s bilanciou tri výhry, jedna remíza a jedna prehra so skore 10:5.

V mene výkonného výboru OSFK Sarišské Michaľany mu dakujem za jeho krátke pôsobenie a prajem mu veľa úspechov v novom klube MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/