Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

III.liga VsFZ - STARŠÍ, MLADŠÍ DORAST - KOŠICKÁ NOVÁ VES

12.11.2011 16:35

STARŠÍ DORAST FOTO

KOŠICKÁ NOVÁ VES - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 1:0 (0:0)

V mrazivom , ale slnečnom predpoludní sa náš starší dorast predstavil na ihrisku suseda v tabuľke, ktorý nám chcel oplatiť prehru 0:1 zo začiatku jesene. Starší dorast Košickej Novej Vsi sa na nás dobre pripravil a svižnou hrou sa od úvodného hvizdu  snažil zatlačiť našich starších dorastencov pred  šestnástku. Parkrát sa to domácim aj podarilo, ale brankár Šidík  všetky pekné strely Novovešťanov bravúrne  likvidoval. Naši mladíci však nenechali nič na náhodu a po vydarených technických akciách trikrát gólovo ohrozili brankára domácich Ihnáta, ktorý s námahou zneškodnil nájazdy Vlada Duždu, Dušana Šveca aj Kristiána Ondíka. Náš Šidík mal  v prvej časti hry okrem svojích schopností aj dobre postavené brvno, ktoré mu domáci dvakrát pekne opečiatkovali. Napriek  sústavnej snahe oboch tímov o zmenu skóre aj tak skončil prvý polčas iba bezgólovou remízou.

Začiatok druhého dejstva priniesol  opäť tlak domácich, no naša obrana na čele s Jakubom Kovaľom stála na pevných nohách a všetky akcie domácich už v náznaku aj keď niekedy s námahou vyriešila. Košická to skúšala stále dopredu a to  bola však samozrejme  tiež voda na náš mlyn a keď sa Dušan Švec od polovice ihriska rútil  už sám na Ihnáta, ktorého aj obišiel už sme dvíhali ruky nad hlavu, ale jeho strela bohužiaľ otrela iba bočnú sieť. Zápas sa už pomaly chýlil k záveru pričom jeho priebeh sme už bezpečne kontrolovali, no pri útoku domácich sme predsa len trošku nedostatočne dostúpili a tým sme dovolili  Bodruckému vystreliť... to tretie brvno po jeho technickej strele nám už loptu vrazilo za Šidíkov chrbát aj bránkovú čiaru a bolo 1:0. V závere sme sa pokúšali so stavom stretnutia ešte niečo urobiť, vysunul sa  dopredu aj Filip Štofánik, ale zaverečný hvizd rozhodcu nám priniesol  iba ukončenie  ďalšieho zbytočne zbabraného zápasu a stratu všetkých troch bodov.

Tréner Vincent Tumidalský: Škoda zahodených šancí, myslím že remíza by bola spravodlivejším vyjadrením diania na ihrisku . Je to pre nás veľmi nepríjemný výsledok, ale aj taký vie byť futbal.

KOŠICKÁ NOVÁ VES -Ihnát-Lengyel,Fedák,Lacuška,Bedrucký-Herník,Hinteš,Havran,Patvarický-Bačo,Kučera. Náhradníci:Jurek,Hudák,Paľa,Nagy-Tkáč

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - Šidik-Štofánik,,Lukáč,Kovaľ J.,Vavrek,-Magáč,Husár,Ondík,Pytlík-,Dužda Vl.,Švec . Náhradník:Kovaľ M.

Gól:Bedrucký. Pred 50 divákmi rozhodovali:Koňar-Mišková,P.Kmec

 

MLADŠÍ DORAST FOTO

KOŠICKÁ NOVÁ VES - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 0:1 (0:1)

Náš mladší dorast druhykrát na jeseň zvíťazil a opäť vonku. Najprv to bolo hneď v úvodnom jesennom kole v Spišskej Belej a  teraz v tomto  poslednom jesennom zápase. Od počiatočného výkopu bolo zrejme, že domáci nebudú pre nás nejakou zvlášť neprekonateľnou prekážkou.  Bojovnosťou, ale aj technickými kúskami sme sa dostávali  na dostrel  a aj k ohrozeniu súperovho bránkára Šinkuľáka. Na druhej strane náš spoľahlivý brankár  Štvartak všetko v pohode pochytal  a keď našim mladíkom vyšla pekná akcia po pravej strane na ktorej konci bol Minár, ktorý už pohodlne dorazil  iba do úplne prádnej bránky mohli sme si konečne zakričať gól.

V druhej časti hry naši hráči bezpečne kontrolovali hraciu plochu a bojovnosťou nepúšťali domácich do vyložených gólových šancí . Tie však aj napriek tomu prišli...po peknej strele spoza šestnástky Štvartákovi pomohlo  iba brvno a okrem toho ešte bola jedna tutovka, keď po chybe našej obrany domáci útočník zbrklo prestrelil prázdnu bránku. Od tej chvíle sa nám už darilo držať loptu v pokojnej zóne ďaleko od našej šestnástky a nič vážne nám už od mladšieho dorastu Košickej nehrozilo. V závere  zápasu  sme  pritlačili  a náš gólovy účet  mohol ešte  prikrášliť Jožko Vasiľ, ale jeho pohotovú strelu  z päťky brankár domácich  reflexívne vyrazil na roh.

Za celkom sympatický dojem sme si  určite túto tesnú vyhru v tomto stretnutí zaslúžili a odpútali sme sa tromi bodmi z úplného dna tabuľky.

Tréner Pavol Nižník: Vďaka za tieto tri body, chlapci predviedli bojovný výkon a presvedčili sa, že hrať sa dá s každým.

KOŠICKÁ NOVÁ VES - Šinkuľak-Čape,Czibere(K),Juhasz,Šeleng-Pačinda,Novotný,Pulščák,Leške-Klimko,Zimerman. Náhradníci:Kašš,Lešša,Bartko,Ležák,

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY -Švartak(K) -Jaco,Halický,Hriško,Vasiľ-Kobulnický,Dobrovoľský,Dužda E.Lukáč-Minár,Konečný.Náhradník:Dužda D.

Gól:Milan Maximilián Minár. Pred 50 divákmi rozhodovali:Mišková-Koňar,P.Kmec

-attila-

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/