Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

HRADNÝ SÚBOJ PRE KÁPYOVCOV

03.10.2015 19:43

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

SOBOTA 03.10.2015 o 15.45 h. - štadión "ZA TORYSOU"

III.LIGA ŠARIŠSKÁ- 9.KOLO

VERSUS

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - OŠK KAPUŠANY 2-4 (1-2)

ZÁKLADNÁ ZOSTAVA OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

Ján Novotný - Erik Némethy, Richard Dufalo, Jakub Poloha, Jakub Seman - Svorad Andraščík, Lukáš Kobulnický, Ján Kaleja, Adam Šimčík - Rastislav Sabol, Mikuláš Dužda.

VYJADRENIE TRÉNERA DORASTU OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY MICHALA MARCINKA:

"V oklieštenej zostave sme vyprodukovali na ihrisku iba to načo sme momentálne mali. Súper bojoval a góly zaznamenal z brejkových situácií, svoje tri body si vydrel. Opäť ma sklamali starší hráči, ktorí by mali byť tahúňmi, no žiaľ nestalo sa tak. Je to pre fanúšikov aj pre mňa samotného veľké sklamanie a mám obavy o budúcnosť michaľanského futbalu, čo sa týka produkcie futbalistov z vlastnej  futbalovej liahne".

Druhá domáca prehra priniesla chlapcom spod Kapušanského hradu prvé tri jesenné body. Náš dorast nastúpil s jedenástimi hráčmi, ktorí nedokázali reagovať na tri presné zásahy bratov Masrnovcov. V závere sme znížili na rozdiel gólu no nečakané víťazstvo hostí a ich prvé tri body potvrdil Jakub Petrovský.

PRED ZÁPASOM

Po nevydarenom súboji o prvé miesto tabuľky v Novej Ľubovni so Starou Ľubovňou majú možnosť naši dorasteneckí reprezentanti napraviť si reputáciu a potvrdiť svoju kvalitu. Náš dnešný súper spod Kapušanského hradu je priebežne na poslednom mieste tabuľky III.ligy Šarišskej bez bodového zisku a  strelecky bol úspešný iba trikrát. V svojom poslednom meraní síl podľahol na domácej pôde chlapcom z prešovskej futbalovej akadémie 1-3.

V prípade úspešného predstavenia a priaznivej zhody okolností by sme sa teoreticky mohli vrátiť aj na čelo tabuľky, no verím že  naše miesto minimálne v prvej trojke bude v sobotu podvečer zaručené.

Novým hráčom v dorasteneckom drese je brankár Ján Novotný, ktorý k nám prišiel na jesenné hosťovanie z Medzan a bude to jeho debut na domácom trávniku.

Rozhodoval: Štefan TRAMITA.

STRELCI DORASTU po 9.kole (40 gólov)

12 - Lukáš Kobulnický,  7Mikuláš Dužda, 5 - Michal Haladej, 4 - Milan Maximilián Minár, Ján Kaleja, 2 - Rastislav Sabol,  Erik Némethy, Martin Lukáč, 1 - Kristián Vaňo, Adam Šimčík.

DOTERAJŠIA BILANCIA DORASTU - 4.MIESTO po 9.kole

1.kolo: Čirč doma 5-7 góly: Lukáš KOBULNICKÝ 2 Erik NÉMETHY 2, Martin LUKÁČ, 2.kolo: FAMT Prešov vonku 11:1 góly: Michal HALADEJ 4, Milan Maximilián MINÁR 3, Lukáš KOBULNICKÝ 2, Ján KALEJA, Kristián VAŇO, 3.kolo: Fintice doma 2-0, góly: Rastislav SABOL, Martin LUKÁČ, 4.kolo: Pušovce vonku 5-4, góly: Mikuláš DUŽDA 3, Ján KALEJA, Lukáš KOBULNICKÝ, 5.kolo: Brezovica doma 8-1, góly: Lukáš KOBULNICKÝ 4, Ján KALEJA, Adam ŠIMČÍK, Mikuláš DUŽDA, Michal HALADEJ, 6.kolo: Dulová Ves vonku 1-4, góly: Lukáš KOBULNICKÝ 2, Mikuláš DUŽDA 2, 7.kolo: Malý Šariš doma 2-1, góly: Milan Maximilián MINÁR, Rastislav SABOL, 8.kolo: Stará Ľubovňa vonku 1-8, gól: Ján KALEJA, 9.kolo: Kapušany doma 2-4, góly: Lukáš KOBULNICKÝ, Mikuláš DUŽDA.

ORGANIZÁCIA SÚŤAŽE PO NOVOM

Štart nového súťažného ročníka III.ligy Šarišskej dorastu priniesol zmenu v organizácii suťaže, ako aj zoštíhlenie počtu účastníkov zo 16 na 14. Družstvá dorastu z okresu Bardejov, ktoré boli ešte v minulom ročníku jej súčasťou [Bardejovská Nova Ves, Kurima, Raslavice] účinkujú momentálne v III.lige Šarišsko - dukelskeJ, Malcov a Šiba v I.triede ObFZ Bardejov, Beloveža zanikla.

V III.lige Šarisskej zostali tak iba zástupcovia okresov Prešov [Malý Šaris, Chminianska Nová Ves, Dulová Ves, FAMT Prešov - účinkoval v III.lige Šarišsko - dukelskej, Pušovce, Kapušany, Fintice], Sabinov [Sabinov, Šarišské Michaľany, Brezovica - nováčik, Hermanovce] a Stará Ľubovna [Stará Ľubovna, Plavnica, Čirč].

TRENER DORASTU OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHALANY - Michal MARCINKO, VEDÚCI MUŽSTVA -  Rastislav SABOL.

PRIPRAVIL: ATTILA MIKLOŠKO


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/