Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

DRUŽOBNÝ STYK NA DOBREJ CESTE - STALOWA WOLA

03.10.2011 22:28

 

FOTO

V uplynulých rokoch  1985 - 1997, fungovali dobré futbalové družobné styky medzi futbalovými klubmi TJ Slovan IMUNA Šarišské Michaľany a STAL STALOWA WOLA v Poľsku. Iniciátorom bol vtedajší aj terajší predseda klubu OŠFK Šarišské Michaľany Karol Marcinko a sprostredkovateľom z poľskej strany bol Mgr.Lech Pozoga, ktorý aj tentokrát zabezpečil kontakt na už nové vedenie mládežníckého futbalového klubu v STALOWEJ WOLI.

Predseda klubu Karol Marcinko, navštívil koncom septembra starého priateľa Leška Pozogu, za účelom obnovenia futbalovej spolupráce na žiackej úrovni.

 Na stretnutí so šéfom športovej mládeže v STALOWEJ WOLI a šéftrenérom žiackych výberov, predostrel Karol Marcinko ponuku na možnosť obnovenia slovensko-poľskej spolupráce, s cieľom usporiadať pobyt poľských mladých futbalistov u nás. Karol Marcinko pozval zástupcov vedenia STALOWEJ WOLE do Šarišských Michalian na prehliadku nášho areálu, ubytovacích zariadení ako aj s cieľom predstaviť im aj náš región.

V piatok 4.novembra by malo dôjsť  s veľkou pravdepodobnosťou k stretnutiu zástupcov vedenia STALOWEJ WOLE na našej pôde, kde by sa už dohodol konkrétny termín, veková katogória, povrch a forma futbalového stretnutia. Veľa však závisí aj od poveternostných podmienok, preto je možné, že prvá časť výmenných akcií prebehne v Poľsku, prípadne sa uskutoční až v nasledujúcom roku. Múdrejší budeme  po vzájomnom stretnutí na michalianskej pôde...

-att- 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/