Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

V OKRESNOM DERBY CENNÁ REMÍZA

24.01.2015 20:06

Sobota 24.01.2015 10:30 h - umelá tráva Sabinov

     versus

MFK SABINOV (III.liga)- OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (V.liga) 1:1 (1:1)

MFK Sabinov: Huba (46. Drahus) - Sochovič R. (80. Dedina Michal), Michniewicz (61. Cárik), Ryzhuk, Popovec – Bašista, Dlugoš - Janiga (46. Dedina Martin), Denega, Vranko (80. Andreánsky) - Lapoš

Tréner: Jaroslav Galko

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

A.Kaščák - I.Bednár, M.Baka, M.Dubecký, D.Gáll, L.Olejár, J.Palčo, D.Haničák, M.Král, M.Stavač, Ľ.Kočík, D.Kozák, J.Pokuta, P.Sedlák

Tréneri: Ľubomír Puhák, Stanislav Zápotocký

Chýbali nám: M.Kaprál - J.Harčár, M.Balun, V.Papp, M.Biľ

Rozhodovali: M.Bereš - P.Adamčo, S.Palenčár

50 divákov.

V druhom priateľskom zápase v rámci prípravy na jarnú časť súťažného ročníka 2014/15 sme si zmerali sily s účastníkom III.ligy VsFZ, MFK Sabinov.

Po predchádzajúcich výsledkoch Sabinova v príprave (Pušovce doma 3:1, Lipany doma 1:0) vychádzal z nášho súpera poriadny rešpekt.

Na moje milé prekvapenie treťoligový Sabinov však nebol na svojom umelom trávniku pánom zápasu a po väčšinu diania sme mu boli minimálne rovnocenným sparingpartnerom.

Po mojich informáciách o vysokej tréningovej záťaži domácich futbalistov a ich nahustenom programe prípravných stretnutí evokuje na dôvažok skutočnosť, že naši futbalisti absolvovali od začiatku zimnej prípravy iba dve tréningové jednotky a zahrali si raz s deväťnástkou Tatrana Prešov.

Domáci futbalisti nastúpili aj s hráčmi v kádri, ktorí sú v Sabinove na skusoch z Ukrajiny a návratilcami z hosťovaní. Pod taktovkou skúseného  trénera Jaroslava Galka, ktorý prišiel do Sabinova z prvoligového MFK Košice sa domáci napriek enormnej snahe pri zakončení, presadili iba raz. Zo skrumáže po rohovom kope skóroval v 18.minúte Lapoš a niekoľko ďalších príležitostí zlikvidoval Šani Kaščák, alebo skončili mimo bránky. Herná prevaha nášho tímu sa prejavila hlavne v závere prvého a v úvode druhého polčasu, ked sme na ťažkom teréne za mizerného počasia, držali loptu na svojich kopačkách a hru kontrolovali.

Náše vyrovnanie sa zrodilo v 34.minúte po rýchlej akcii z pravej strany prudkú strelu Dušana Kozáka domáci brankár stihol iba vyraziť a Miro Král doklepával už do prázdnej bránky.

O osude stretnutia v náš prospech mohol rozhodnúť Lukáš Olejár. Jeho strela z hranice šestnástky minula tri minúty pred záverečným hvizdom rozhodcu Milana Béreša, iba o niekoľko centimetrov tyčku po pravej ruke domáceho brankára.

pripravil:Attila Mikloško

Prestávka hráčov OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY v zápase proti Sabinovu, v Sabinove 24.01.2015

foto:Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/