Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

STANO SESTAK A VLADO STAS PRISLI K NASIM VITAZNYM ZIACKYM REPREZENTANTOM

22.06.2012 08:38

Včerajšie popoludnie neokorenil iba očakávaný dáždik po tropických horúčavách, ale aj vzácna futbalová návšteva.

Na štadion "Za Torysou" prišli dvaja úspešní slovenskí futbaloví reprezentanti. Stano Sesták (29), rodák z nedalekej Demjaty prišiel v doprovode manželky Milky(28) a dcérky Liliany (7). Stano momentálne hrajúci v tureckom Bursaspore, bol účastníkom Majstrovstiev sveta futbale v Južnej Afrike 2010, najlepším strelcom kvalifikácie, majstrom Slovenska 2007 v drese Ziliny, pravidelne sa umiestňuje na najvyšších priečkach slovenskej jedenástky roka... Náš rodák Vlado Staš, bol majstrom Slovenska v drese Ziliny v roku 2003,  kapitánom seniorskeho mužstva v Tatrane Prešov, momentálne je hráčom druholigového mužstva Partizán Bardejov. Návštevou v areály štadiona nás poctila aj sestra Vlada Staša majsterka sveta v hokejbale 2011 a aj otec oboch  týchto našich vynikajúcich športových michalianskych reprezentantov, Vlado Staš senior.

        Tomáš Galajda,Rasťo Sabol,Tibor Guzik,Stano Sestak,Vlado Stas,Michal Marcinko

Po krátkom privítaní sa najprv stretli  Stano a Vlado s fanynkami a potom vošli pod tribúnu, kde ich čakal ralizačný tím žiakov, Marcinko,Guzik,Sabol a naši víťazní žiacki reperepezentanti, ako aj mnoho dalších fanúšičiek a fanúšikov futbalu. Tréner Marcinko,  predstavil vzácnych hostí celému publiku a po príhovoroch Stana Sestáka a Vlada Staša, ich mladí futbalisti zasypali paľbou otázok na futbalovú aj súkromnú tému. Po množstve otázok a odpovedí sa uskutočnila autogramiáda a na záver akcie  prebehlo spoločné fotografovanie. Po krátkom občerstvení sa obaja futbalisti so všetkými rozlúčili.

Verím že michaliansky futbal bude mať stále dôvod usporiadávať, takéto vydarené akcie na propagáciu michalianskeho futbalu ako aj našej obce Sarišské Michaľany.

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/