Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SENIORI-1.TRIEDA ObFZ PRESOV-TJ DRUZSTEVNIK ZIPOV-OSFK SARISSKE MICHALANY

07.05.2012 16:21

TJ DRUZSTEVNIK ZIPOV-OSFK SARISSKE MICHALANY 1:1(0:1)

Naša zostava: Vaško-Kubuš,Joščák M,Dubecký,Joščák P.-Tomko,Durkáč,Dic,Mihok-Voľanský(Veterný),Kozák

Na striedanie boli ešte pripravení:Stofánik L.,Greš, Kaščák

Goly: 65.Kaleja-7.Mihok

Rozhodovali pred 150 divákmi :Tall-Tabiš,Krivjančin,delegát Merkovský.

Po roku sme sa vrátili do Zipova, ktorý nám zobral v minulej sezone dva body po remíze 3:3, ked sme v zápase viedli už 3:0 a súper bol ešte oslabený o jedného hráča a tiež aj tieto bodíky nám v konečnom účtovaní chýbali k postupu do V.ligy.

Tentokrát sme si podobný priebeh vôbec nepripúšťali (pred týmto zápasom sme vyhrali všetkých šesť zápasov so skore 21:0, domáci posledné tri zápasy po sebe prehrali). Aj preto sme do zápasu vstúpil nekompromisne a na rozdiel od predchádzajúcich zápasov, kde sme mnoho šancí v úvode našich zápasov zahodili, v Zipove to nášmu tradičnému strelcovi  Matúšovi Mihokovi nádherne padlo už v 7.minúte. Aj ked terén ihriska ani jeho rozmery  nám neumožňovali predvádzať našu klasickú celoplošnú hru, predsa len sme sme skore mohli zvýšiť a definitívne rozhodnúť už v prvom polčase. No dve krásne strely Mihoka skončili iba na brvne a po rýchlom protiútoku Voľanský trafil opäť iba brvno od ktorého sa lopta odrazila bohužiaľ iba pred bránkovú čiaru. Domáci príkladne bojovali a nenechali nám ani kúsok voľného priestoru, čo malo za následok že sa stav stretnutia sa do polčasu už nezmenil.

V druhej časti hry nám domáci tím opäť nič nedaroval, napriek tomu že sa do kombinácií nepúšťal a lopty iba nakopával, po jednej takej sa dostal v polovici druhej štyridaťpäťminútovky k lopte šikovný Kaleja, ktorý sa presadil stredom našej obrany a loptu umiestnil vedľa padajúceho Vaška do pravej tyče, od ktorej sa na naše nešťastie dokotúľala k druhej tyčke a do siete. Mali sme ešte dostatok času na zvrátenie stavu v náš prospech, po pravej strane sme sa tlačili dopredu cez Kubuša a Tomka, no Tomkove strely boli nedôrazné. Z ľavej strany neúnavne ohrozovali bránku Kozák, Dic ale nič nebezpečné sme si nevypracovali. Tesne pred záverom nás mohol vykúpiť Durkáč, no je umiestnená strela skončila iba na pravej tyči. V nastavenom čase bol exekútorom priameho kopu opäť Durkáč, no trafil iba múr a tak sa toto stretnutie posledného mužstva s druhým skončilo remízou.

Opäť sa ukázalo, že táto súťaž je veľmi špecifická a žiaden výsledok nie je vopred jasný. Domáci hráči bojovnosťou a s dávkou šťastia uhrali pre nich  v momentálnej situácii  nič neriešiacu remízu. Naše mužstvo bojovalo, snažilo sa, ale terén bol proti  nášmu kombinačnému futbalu, rovnako tak ako zlé nastavené žrde a tyče bránky Zipova. Mnoho akcií sme nedotiahli dokonca, napriek tomu naši mladí útočníci prekypovali bojovnosťou, ale lopta bola aj pre nich veľmi neposlušná, škoda... pár centimetrov pri našich strelách nás pripravilo o dva body, ktoré našťastie nie sú ešte až tak akútne, čaká nás ešte šesť kôl do konca súťaže. Fričovce su od nás vzdialené na tri body (hráme s nimi v 29.kole doma), ale verím že ich náskok už v nasledujúcom kole zmažeme a dostaneme sa už konečene na čelo tabuľky 1.triedy.

       Strelec mužstva Dušan Kozák-14 golov

Dušan Kozák mi k zápasu povedal: Som z tohto zápasu sklamaný a hlavne zo seba... neviem čo sa deje poslednú dobu ale toto nie som ja....

  Terén dalo sa hrať na jednej strane ihriska ta druhá bola nespôsobila na hračku...
  Súper hral to čo hral minulú sezónu a opäť sa im podarilo uhrať bod...
  Akcie boli , snažili sme sa kombinovať ale stále to vyhaslo v útočnej fáze... spracovanie, kontrola lopty, finálna prihráva či zakončenie to mi chýba     neviem či si po takomto výkone zaslužim byť v základnej jedenástke...
 
 Tomáš Rozman vľavo,vpravo Vlado Biscák

Záložník Zipova Tomáš (Rozi) Rozman:  Zápas mal svoje grády, myslím si  však, že ak by sa hralo na inom ihrisku aj výsledok  strretnutia by bol iný.

 

 

         Tomáš Vaško prvykrát inkasoval

Brankár Vaško inkasoval prvykrát v našom drese po 605 minútach a naše mužstvo dostalo gol po 820 minútach bez inkasovaného golu.

JAR 2012 : 7 zápasov, 6 výhier, 1 remíza, skore 22:1, 19 bodov, 1.miesto v jarnej časti, celkovo druhé miesto.

STRELCI po 24.kole:

JAR 2012

Mihok 7,Kozák 4,Durkáč 4,Dic 3,Voľanský 2,Kubuš 1,Dubecký 1- 22 gólov v šiestich zápasoch

SPOLU SEZÓNA 2011/12

Kozák 14,Drobňák 8,Vybíral 7,Mihok 7,Veterný 5,Durkáč 5,Štofánik 3, Tomko 3, Kočík 3,Dic 3,Guzík 2,Voľanský 2, Krivý 1, Marcinko 1,Kubuš 1, Dubecký 1

- 66 gólov

TABUĽKA PRAVDY po 23.kole - aktuálna

1.Fričovce 18, 2.Šarišské Michaľany 15, 3.Demjata 10, 4.Dubovica 7, 5.Janov 2, 6.Pečovská Nová Ves 3, 7.Torysa 0,8.V.Šebastová 0

9.Hermanovce -3,10.Petrovany -8,11.Ražňany -9, 12.Miklušovce -13,13.Kojatice -13,15. Nemcovce -14, 15.Haniska -15,16.Zipov -16 bodov.

TABULKA JAR

 

-attila-



 

 

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/