Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

ROZHOVOR S TOMASOM VASKOM V KORZARI

30.05.2012 17:43

Šarišské Michaľany sú na čele s trojbodovým náskokom

Šarišské Michaľany nenašli premožiteľa ani po 27. kole I. triedy ObFZ Prešov. V dueli na domácom trávniku sa im podarilo zdolať Torysu 2:1 a dostali sa na čelo tabuľky, kde vystriedali FFK Fričovce. Hráči Šarišských Michalian tak už na jar držia sériu desiatich zápasov bez prehry.

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY. Víťazstvo 2:1 nad Torysou bolo pre zverencov trénera Jozefa Košúta veľmi dôležité, keďže po 27. kole sa Šarišské Michaľany dostali na čelo tabuľky s trojbodovým náskokom na Fričovce.

Ich hlavný konkurent v boji o postup totiž zakopol v Demjate, kde prehral 0:1.

Šarišské Michaľany sa proti Toryse na víťazstvo riadne natrápili, hoci do prestávky mohli viesť už viacgólovým rozdielom.

To by však museli byť v premieňaní šancí dôraznejší. Tri body si však zabezpečili až v druhom dejstve, keď sa v 72. min. trafil Tomko a zariadil tak domácim vedenie 2:1, ktoré si už udržali až do konca duelu.

                   Tomáš Vaško

„Trápili sme sa, ale u nás je to obohratá pesnička, pretože v prvom polčase sa zväčša trápime v koncovke, nevieme premieňať šance. Samozrejme, v druhom dejstve sa ukáže, že máme viac natrénované ako súper. V útočnej fáze potom máme viac priestoru a dokážeme dať nejaký gól, ktorý nám zabezpečí tri body. Presne v takom duchu sa niesol aj tento zápas, kde sme sa trápili najmä v koncovke, ale nakoniec sme gól na 2:1 dali a pripísali si dôležité tri body,“ zhodnotil zápas s Torysou brankár OŠK Šarišské Michaľany Tomáš Vaško.

Vedia, že osud majú vo svojich rukách

Šarišské Michaľany tak majú pred zvyšnými troma duelmi v sezóne osud vo svojich rukách. Ak budú pokračovať vo svojej jarnej neporaziteľnosti, postup im s istotou neujde.

Uvedomuje si to aj brankár Šarišských Michalian Tomáš Vaško. „Vieme, že teraz máme všetko vo svojich rukách. Verím, že do konca jarnej časti si udržíme neporaziteľnosť a že si tým pádom zabezpečíme postup do V. ligy. Čakajú nás však ešte tri náročné zápasy. Jeden duel odohráme doma a dva vonku. Práve spomínaný domáci bude asi najdôležitejší, keďže v predposlednom kole privítame konkurenta o postup Fričovce. Najlepšie by bolo, ak by sa nám podarilo zvládnuť všetky tri, a tým pádom by sme sa nemuseli pozerať na ostatných, kto a ako hrá.“

-miro vlček-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/