Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-ZIACI-OSFK SARISSKE MICHALANY-FK PUSOVCE

10.06.2012 01:06

OSFK SARISSKE MICHALANY-FK ROZVOJ PUSOVCE 4:2 (2:0)

Ziaci Sarišských Michalian si vybojovali titul majstra regionu prešovsko-sabinovsko v sezone 2011/12.

Zostava víťazov: Cirč-Havrilla M.,Drobňák, Némethy, Kobulnický-Lukáč,Staš,Minár,Simčík-Dužda,Svec. Striedali:Stofan,Sarpataky K.,Vavrek,Andraščík

Goly:Minár 2 (1z11),Svec,Némethy

Pohár víťazom odovzdal člen výkonného výboru ObFZ Prešov Milan Stedina, zľava:Sarpataky,kapitán Kobulnický,Lukáč,Havrilla M.,Circ,Staš,Sabol Rich.

zľava:Kobulnický,Némethy,Sabol Rich.,Svec,Andraščí,Dufalo,Stofan,Sarpataky K.

Prezident klubu a výkonný výbor gratuluje hráčom žiackeho výberu a relaizačnému tímu k majstrovskému titulu.

Jednoznačný priebeh hra na jednu bránku, súper sa dostal dvakrát pred bránku Circa a presne zakončili. Okrem štyroch golov sme zahodili minimálne osem obrovských golových príležitostí a tak o viťazovi nebolo pochýb, Vyhrávali sme už 4:1, súper skorigoval  štyi minútky pred koncom a aj so striedajúcimi hráčmi sme  tento dôležitý zápas doviedli do úspešného konca. Hostai sa dvak

Výborný, suverénny výkon počas celých sedemdesiat minút  ukázal kto je právom najlepším žiackym družstvom v tejto súťaži.

Dalšie info neskôr...

Pred zápasom:

Súboj prvého s druhým o titul majstra regionu prešovsko-sabinovsko v ročníku 2011/12. Našim žiakom stačí remíza na celkové víťazstvo v 1.triede ObFZ Prešov žiakov.

V Pušovciach sme na jeseň vyhrali 1:0 golom Peštu po celozápasovej prevahe a výbornom výkone na všetkých postoch. Verím, že pohár za víťazstvo zosatne u nás už po tomto zápase...

Michaliansky fanúšikovia  podobní úspech, alebo účinkovanie vo vyšších súťažiach, ktorí majú naši žiacky reprezentantni na dosah, už ani nepamätajú. Naposledy hral naš žiacky výber vyššiu súťaž v ročníku 1998/99, ked sa umiestnili v IV.lige severozápad na poslednom desiatom mieste a družstvo žiakov bolo preradené do okresnej súťaže.  To znamená,  že po dlhých trinástich rokoch sa môžeme radovať s veľmi úspešného futbalového ročníka, naplného mnohými mladými talentovanými futbalistami ako aj mladšímí talentíkmi v kategorií mladších žiakov, ktorí sú prísľubom toho, že v Michaľanoch vyrastá veľmi kvalitná futbalová generácia, samozrejme aj zásluhou realizačného tímu žiakov, ktorí sa o výchovu mladých talentov stará.

Pozývam všetkých priaznivcov športu,futbalu a hlavne rodičov našich žiakov, aby sa mohli popýšiť ich futbalovým talentom a aby videli ako si po dnešnom zápase, zaslúžene za svoju celosezonnu snahu a veľmi peknú futbalovú hru, preberú z rúk predstaviteľov ObFZ Prešov a zástpcov Obecného úradu, pohar pre víťazov majstrovstiev regionu prešovsko-sabinovsko.

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/