Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-SENIORI-30.KOLO-TJ SOKOL JANOV-SARISSKE MICHALANY

16.06.2012 14:32

TJ SOKOL JANOV- OSFK SARISSKE MICHALANY 4:3 (2:1)

Naša zostava:Vaško(Kaščák)-Kubuš,Joščák M.,Dubecký,Joščák P.(Tomko)-Greš,(Veterný),Stofánik,Guzik,(Kovaľ),Mihok-Dic,Kozak

Pred zápasom už bolo rozhodnuté o našom postupe do V.ligy šarišskej, o postup nás mohla pripraviť snád iba naša nedisciplinovasť v prípade ak by sme napríklad inzultovali rozhodcu, alebo inak porušili ustanovenia súťažného poriadku a v tom prípade by nám disciplinárna komisia odpočítala šesť a viac bodov .

Nádherné počasie privítalo aktérov tohoto zápasu na kvalitnom janovskom trávniku. Domáci pred zápasom  avizovali problém s postavením mužstva, nakoniec na ich lavičke sedeli dokonca až štyria  náhradníci. Zápas sme začali náporo a snažili sa streliť čo najskôr gol,  to sa nám však nepodarilo. Napriek tomu, že sa domáci nedostali 20 minút za polovicu ihriska, ich prvá strela na bránku si našla cestičku k Vaškovej tyčke. Po spolupráci Guzíka s Kozákom, Dušan vyrovnal po niekoľkých minutách na 1:1. Zdalo sa, že aktivitou smerom dopredu zápas už zlomíme no, domáci boli  pri streleckej chuti a opäť skorovali po dorážke zblízka.

Druhá časť bol v znamení našich nepremenených šancí (Dubecký,Kozák,Dic,Tomko...) a  preto Janov  z hranice šestnástky strelil už svoj tretí gol. Po spolupráci Kozáka s Veterným, Dušan hlavou priťukol a Durko  už dorazil do prázdnej bránky. Do konca chýbala ešte pol hodinka a tak sme sa snažili stav ešte otočiť no pri našej snahe o vyrovnanie  útočník Janova obstrelil Kaščáka v bránke. Ani to našimi neotriaslo skúšali to dopredu ale znížiť sa im podarilo až v poslednej minúte, ked po individuálnej akcii zblízka korigoval Stofánik na 3:4.

Nic to však nemení na tom, že sme účastníkom v V.lige šarišskej pre sezonu 2012/13.

                             Lukáš Stofánik, strelil náš tretí gol

Goly:Kozák,Veterný,Stofánik

HR:Leško,A1:Kolenčík,A2 Kožlej,D:Palko


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/