Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-DOSPELI-FK ZAHRADNE-OSFK SARISSKE MICHALANY

25.08.2012 10:17

VI.LIGA SARISSKA-4.KOLO

SK ZAHRADNE-OSFK SARISSKE MICHALANY 0:0

SK Záhradné:Vaško I.-Luterančík J.,Varga T.,Stach M.,(86.Gomulec D.),Krajňák R.-Bortňák R.,Krajňák M.(K),Sokol J.,Stofko M.,-Mochňák M.,(62.Grešák J.),Jacišin P.

OSFK SM:Talian J.-Kovaľ J.,Baka M.,Dubecký M.,Zbiňovský P.-Sedlák P.,(58.Stieber J.),Durkáč P.(K),Daňko J.,Turok-Heteš M.(70.Voľanský P.)-Kozák D.,(82.Kubuš R.),Kočík L.

                     Brankár Jozef Talian vpravo podržal naše mužstvo

Mužstvo domácich skončilo v súťažnom ročníku 2011/12 na druhom mieste v tabuľke a len o chlp mu ušiel postup do V.ligy SEVER na úkor Raslavíc. Takže čakala nás zaujímavá futbalová konfrontácia, ktorá mohla veľa napovedať a o kvalite našich súperov v VI.lige. Záhradné sa do novej sezony tiež posilnilo, prišli útočník Peter Jacišin a záložník  Martin Stofko z Veľkého Sariša a hosťovanie predlžil Jaroslav Luterančík z Demjaty. Záhradné už v uvodných štyroch kolách naznačilo, že bude bojovať opäť o špicu tabuľky...v prvom kole vyhralo v Chmiňanoch 6:0,doma nad Gaboltovom 3:1 a prehralo v Maľcove 1:2.

Tradičná rivalita sa prejavila od prvých minút, ked sa domáci do nás pustili zo všetkých strán, ale ostali sme pevne stáť na nohách a nič vážne sa neudialo...Po štvrhodinke sme začali mať navrch a dostávali sme sa bližšie k Igorovi Vaškovi, ten však všetko bezpečne likvidoval... Talian v našej bránke v podstate nič  nemusel riešiť, v závere polčasu po peknom prieniku po pravej strane moho otvoriť skore Michal Turok-Heteš no Vaško bol opäť na svojom mieste.

Druhá časť hry bola v znamení otvorenej hry, obe mužstvá sa snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu, útoky sa striedali na oboch stranách, no naša kombinácia viazla a len veľmi ťažko sme sa dostávali pred brankára Vaška, naopak domácim vyšla strela z diaľky po ktorej dorazená lopta prešla po celej dlžke našej prázdnej branky  našťastie do bezpečia... po prieniku stredom zázračne Talian rukou lopte zabránil preniknúť do siete a zlikvidoval ešte peknú  presnú strelu k tyči. Od 74.minúty sme hrali po zbytočnom vylúčení Kočíka oslabení, skúšali sme sa dostať ešte k zakončeniu, ale domáca obrana bola pozorná a tak sa stretnutie skončilo spravodlivou remízou. Je skoda, že napadli goly zaiste by úroveň tohto stretnutia bola stúpla aj napriek tomu sa však bolo načo pozerať. 

Ukázalo sa, že hra mužstiev v VI.lige je oveľa rýchlejšia, dôraznejšia a zvlášť na ihriskách súperov to nie je ľahké vnútiť im štýl našej hry, lebo všetky mužstvá sa chcú proti nám vytiahnuť a dávajú do svojej hry maximálne množstvo energie, možno až na úkor ich futbalovej kvality. Odohrali sme tri stretnutia zo štyroch vonku pričom sme vyhrali v Maľcove(2:1), prehrali v Dlhej Lúke(1:3) a remizovali v Záhradnom (0:0), čiže získali sme 4 plusové body a tak v tabuľke pravdy sme na 1.mieste po štyroch odohratých kolách. Takže napriek päťbodovej tabuľkovej strate na vedúce Pušovce a druhú Belovežu to nie je vôbec tak zlé ako to na prvý pohľad na tabuľku vyzerá, pretože ako Pušove tak aj Beloveža odohrali z prvých štyroch kôl tri zápasy doma a iba jeden vonku, naše mužstve jeden doma a tri vonku... okrem toho po doplnení kádra verím, že naša sila ešte vzrastie a dalšie naše vystúpennia v VI.lige nám prinesú čo najviac bodových ziskov...

ZK: 24.Krajňák R.(Záhradné)-33.Daňko J,56.Durkáč P.,59.Baka M.,2.Kočík L.,74.Kočík L.(S.Michalany)

CK:74.Kočík L.(S.Michalany)

pred 200 divákmi rozhodovali:HR-Jančár M.,AR1-Baldovský J.,AR2-Brendza D.,delegát Piruch M.

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/