Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-DORAST-MFK SABINOV-OSFK SARISSKE MICHALANY

19.05.2012 10:16

STARSI DORAST

MFK SABINOV-OSFK SARISSKE MICHALANY 6:1 (2:1)

OSFK: Stvartak-Magáč,Kovaľ J.,Zošš,Andraščík-Ondík,Husár,Kovaľ M.,Lukáč-Bella,Svec D.

Náš gol:Marek Lukáč

Pred 100 divákmi rozhodovali:Mišenčík-Krivjančin,Stefanič

V prvom polčase mal náš dorast  jednoznačnú optickú prevahu. Hrali sme pekný technický futbal, darilo sa nám súpera držať na dištanc a sami sme sa tlačili pred jeho bránku. Po chybe na pravej strane obrany sme však po prudkom centri pred bránku inkasovali, no naša snaha bola odmenená golom, ked Marek Lukáč z priameho kopu o niekoľko minút nato vyrovnal. Misku váh na našu stranu mohol nakloniť Ondík, ale z dalšieho priameho kopu prudkou strelou minul odkrytú bránku hostí. Po rýchlom protiútoku Sabinovčania strelili od tyčky druhý gol  a nám sa už do polčasu vyrovnať napriek snahe Bellu,Husára,Sveca... nepodarilo. 

Do druhej časti hry sme nastúpili s cieľom čo najskôr náskok súpera vyrovnať, tlačili sme sa pred jeho bránku, no šikovní útočníci súpera trestali každú našu chybu. Po štandardkách sme mali niekoľko sľubných šancí, ktoré sme nepremenili a práve naopak náš súper nás v závere rozstrieľal, ked naši dorastenci už na neho kondične nestačili.

Prvý polčas to bola z našej strany veľmi pekná no neúčelná hra, postupom času sa na našich hráčoch prejavili kondičné resty a tak  napriek nie zlému výkonu je výsledok desivý a nie je presným vyjadrením diania na ihrisku. Sabinovčania boli pri riešení futbalových situácií, presnejší, pohotovejší, koncentrovanejší.

            Strelec jediného golu Marek Lukáč

MLADSI DORAST

MFK SABINOV-OSFK SARISSKE MICHALANY 2:0 (0:0)

OSFK:Circ-Dužda M.Jaco,Straka,Lukáč S.-Dužda D.,Konečný,(Simčík)Minár,Vasiľ-Dufalo,Dužda F.

Snaživý výkon v prevažnej miere našich žiackych nádejí, ktorých kaučovali tréneri Marcinko a Guzik, mohol sláviť úspech, no veľká škoda golov v závere zápasu.

                                 Jozef Vasiľ

Záložník mladšieho dorastu Jožko Vasiľ, ktorý dnes oslavuje 16-te narodeniny mi k zápasu povedal:

 "Celý zápas sme sa držali a aj brankár  mal dobré zákroky a podržal nás. Chceli sme uhrať aspoň bod no nevyšlo to, asi štyri minúty pred koncom   stretnutia Michal Straka fauloval pred šestnástkou. Priamy kop kopal Peter Molčan, ktorý zavesil do šibenice, náš brankár Cirč bohužiaľ nemal žiadnu šancu jeho umiestnenej strele do siete zabrániť. Bohužiaľ o necelé dve minúty Sabinovčania skorovali druhykrát a tak náš cieľ získať aspoň bod sa rozplynul."  Sabinovčania podobne ako my mali problém s poskladaním družstva bolo ich na súpiske iba jedenásť...
Tréner Guzik však nebol sklamaný, povedal že sme podali celkom dobrý výkon.
Pred 50 divákmi rozhodovali:Krivjančin-Stefanič,Mišenčík

 

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/