Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

INFORMACIE ZO SEKRETERIATU ObFZ PRESOV

06.06.2012 17:31

INFORMÁCIE ZO SEKRETARIÁTU - 6.júna

ŠLÁGER ROZHODUJÚ POLIACI

 

Družobné vzťahy medzi ObFZ Prešov a OZPN v Krosne napíšu ďalšiu kapitolu vo svojej už viac než desaťročnej histórii. Stane sa tak v nedeľu 10.júna. Šláger jari I.triedy v Šarišských Michaľanoch bude pod taktovkou poľských rozhodcov. Už je známe, že trojicu rozhodcov od našich severných susedov budú tvoriť Tomas JAGIELA ( hlavný v Š.Michaľanoch), Gregorsz Žurawski a Piot Krasna.

Táto rozhodcovská trojica odpíska ešte jeden súboj , v nedeľu dopoludnia o 10,30 h v Šarišských Sokolovciach. V zápase II.triedy sa apredstaví tam Brezovica.

Samozarejme, opačným smerom vycestuje trojica našich rozhodcov. Arbitri Valko, Kožár, Kačmár. Z Krosna prišla takáto emailová informácia : Wasi rozchodcy piskają Klasa "B" Lubatowa - Osbonica godz. 13,00 i Klasa Okręgowa Korczyna - Pisarowce godz. 16.30. Pozdrawiam Janek Ciupka

 

PRÁCA PRE DISCIPLINÁRKU

Po zápase 28.kola I.triedy Miklušovce - Šarišské Michaľany podal futbalový klub OŠK Šarišské Michaľany sťažnosť na výkon hlavného rozhodcu - námietku voči udeleniu červenej karty Patrikovi Ďurkáčovi.

Prípad bude samozrejme riešiť vo štvrtok - teda zajtra 7.júna - Disciplinárna komisia a Komisia rozhodcov ObFZ Prešov. Pozvaní sú na 17 h zástupcovia oboch zúčastnených klubov, hlavný rozhodca , obaja asistenti rozhodcu a aj delegát stretnutia.

ZASADNUTIE VÝKONNÉHO VÝBORU

Aj na júnovom zasadnutí Výkonného výboru ObFZ Prešov čaká jeho členov a pozvaných predsedov odborných komisií pestrý a bohatý program. Prežívame síce záver prebiehajúcej sezóny ale už je potrebne pripravovať všetko potrebné k úspešnému štartu nového súťažného ročníka. A tak sa pondelok 11. júna od 14 hodiny bude diskutovať nielen o situácii v súťažiach pred posledným kolom, ale aj o príprave Aktívu ŠTK, pozornosť musí byť upriamená i na obsah Rozpisu súťaži, určite sa neobíde pripravenosť postúpujúcich z II. a III. tr na štart vo vyššej súťaži, už o necelé tri týždne je dorastenecký turnaj v Lipanoch a o týždeň vo V.Šebastovej , atď.

-ObFZ-

 

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/