Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

FRAGARIA CUP 2012-OSFK SARISSKE MICHALANY

06.07.2012 12:16

 

FRAGARIA CUP DEN IV

OSFK SARISSKE MICHALANY-SMENA KIEV (UKRAINA) 5:3 (4:0)

Jednoznačný priebeh  hry v našej réžii od začiatku zápasu, ked sme si vypracovali bezpečný štvorgolový  náskok. V druhej časti hry naši tréneri prestriedali a tak súper náskok skorigoval. V závere sme ešte skore  tri minútky pred koncom  poistili  a zrodilo sa naše tretie víťazstvo v turnaji.

 

 

FOTO

FRAGARIA DEN III

OSFK SARISSKE MICHALANY-KARPATY KROSNO (POLSKO) 1:1

Výborný zápas, dvoch kvalitných mužstiev. Krosno bolo pred týmto zápasom vedúcim družstvom skupiny B U15. Naši chlapci  však podali vynikajúci výkon na všetkých postoch. Bol to zatiaľ ich najlepší výkon na Fragarii. Hralo sa hore dole, so šancami na oboch stranách. Náš výber jednu zo štyroch šancí  v polovici prvého polčasu premenil. Na našu škodu výborný súper tri minútky pred koncom šestdesiatminútovky vyrovnal. Napriek tomu náš realizačný tím vyslovil  všetkým našim hráčov  absolutorium, za ich futbalový výkon.

OSFK SARISSKE MICHALANY-HNK GRODNO (Bosna a Hercegovina) v 53.minúte za stavu 1:0 pre náš tím, hostia odišli z ihriska,

FOTO

Výborný úvod mohol pretaviť na gol Minár ked preloboval brankára hostí,  no lopta skončila iba na žrdi. Hra bola v prvom polčase vyrovnaná, ohrozovali sme brankára hostí ešte  pri viacerých štandartkách, no lopta v sieti už neskončila. Tempo hry napriek extrémnej horúčave bolo veľmi dobré a videli sme pekný futbal.

V druhej časti hry mohol rozhodnúť Nemethy, ale jeho lob skončil mimo prázdnej bránky hostí. Po rýchlom protiútoku nervozni hostia stiahli Minara,  ktorý sa už rútil sám na bránu, rozhodca vylúčil hostujúceho hráča a následne svoje emocie hostia nezvládli, napádali našich hráčov,rozhodcov aj realizačný tím a nakoniec zišli za stavu 1:0 pre nás  zišli v 53.minúte z hracej plochy. Počas celého stretnutia súperovi hráči sa uchyľovali k nešportovému správaniu, vrcholom bolo ked vylúčený hráč Grodna opľul hlavného rozhodcu. Po nepríjemnej strkanici zo strany hostí títo opustili na pokyn trénera hraciu plochu a tak zápas skončil stavom 1:0 v náš prospech.

Aj v tomto zápase sme podalli veľmi dobrý výkon a zaslúžene sme zvíťazili.

Po štvrtom odohranom dni máme na konte 7 bodov za 2 výhry, 1 remízu a dvakrát sme prehrali,  pri skore 5:12.

Tabuľka našej skupiny pred posledným hracím dňom  a šiestich odohratých zápasoch vyzerá takto:

Krosno 16 bodov, Bukurešť II 15,Brašov 9,Caňa 7,Kračúnovce 7, Grude 7,Sarišské Michaľany 7,Kiev 0.

VYSLEDKY

V prípade našej  očakávanej výhry nad FC SMENA KIEV (Ukraina) budeme mať v konečnej tabuľke 10 bodov a ak predpokladám výhru Cane nad Grude,Krosna nad Kračúnovcami,Bukurešti nad Brašovom,  sa umiestnime najhoršie na štvrtom mieste v tabuľke našej B skupiny, čo by bol pre náš tím a klub pri premiérovej účasti na tomto medzinárodnom turnaji veľký úspech a zahrali by sme si zápas o konečné 8.miesto... Za určitých priaznivých okolností však ešte máme šancu aj na tretie miesto a zápas o semifinále, čiže máme sa načo tešiť.

 

FRAGARIA-DEN II

OSFK SARISSKE MICHALANY-OFK KRACUNOVCE - 2:1

Výborný výkon, jednoznačná prevaha počas celého zápasu, súper znížil  iba po našej chybe v závere.

OSFK SARISSKE MICHALANY-JUVENTUS BUKUREST II (RUMUNSKO) - 0:7

Vynikajúci súper nás preveril po všetkých stránkach, výborná škola a skúsenosť pre našich hráčov.

FOTO DEN II

DEN - I.

OSFK SARISSKE MICHALANY-FC BRASOV (RUMUNSKO)  -0:1 (0:1)

Prvoligový rumunský výber nastúpil do zápasu veľmi dôrazne a už v druhej minúte po vyšachovaní našej obrany skoroval. Naši hráči postupne hru v poli vyrovnali, ale do šancí sa nedostávali. Naopak kvalitní rumunskí hráči nepremenili  počas zápasu množstvo šancí, takže výsledok bol až do 60.minúty otvorený. Päť minút pred koncom mohol po rýchlej akcii vyrovnať Rasťo Svec, no brankár hostí loptu bravúrne vyrazil. Napriek  úvodnej prehre to bol s vyspelým súperom z našej strany dobrý výkon a veľká futbalová skúsenosť.

Naša zostava:Circ-Staš,Havrilla,Kobulnický,Lukáč-Dužda,Némethy,Drobňák,Kolarčík-Minár,Svec,striedali:Maťuťa,Andraščík,Simčík

Tréner Guzík: Rumuni nám ukázali rozdiel  prvej  rumunskej ligy a prvej  slovenskej triedy. No  napriek pokazenému úvodu sme boli súperovi vyrovaným súperom. Napriek množstvu rumunských šancí sme mohli obrovskej príležitosti Rasťa Sveca aj vyrovnať. S výkonom chlapcov sme spokojní a do dalšieho zápasu s Caňou ideme s cieľom zvíťaziť.

  

FOTO

OSFK SARISSKE MICHALANY - FK CANA - 1:2 (0:1)

Vo veľmi dôležitej konfrontácii pre další vývoj skupiny sme v úvode opäť inkasovali. V prvom polčase bola hra vyrovnaná, útoky sa striedali na oboch stranách no stav sa už nezmenil.

V druhom polčase sme sa pokúšali o vyrovnanie no Cana zvýšila na 2:0. Hned po rozohrávke sme sa dostali k bráne súpera a Rasťo Svec po peknej individuálnej akcii znížil. Tlačili sme sa dopredu čoho výsledkom bol pokutový kop, ktorý však Minár ani na dvakrát nepremenil. Skoda, remíza by bola spravodlivejším vyjadrením diania na ihris

FRAGARIA 2012 3.7.2012 MIX

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/