Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

DORAST-III.liga-OSFK SARISSKE MICHALANY-MFK STARA LUBOVNA

26.05.2012 18:34

OSFK SARISSKE MICHALANY-MFK STARA LUBOVNA 3:0 (0:0)

Starší dorast

Prvý polčas sa odohrával väčšinou medzi šestnástkami, hostia boli technickejší, futbalovejší, ale najväčšiu šancu nepremenil v 31.minúte Dušan Svec, ked po samostatnom úniku nastrelil iba bočnú sieť súperovej bránky. Mali sme miernu prevahu v držaní lopty, ale okrem Svecovej šance sme sa k vážnejšiemu ohrozeniu bránky súpera nedostali.

V druhej časti hry sme po rýchlých akciách strelili tri pekné goly. Prvá prebehla na pravej strane útoku ked Konečný prestrelil po zemi brankára hostí,, druhá z ľavej strany ked sám na brankára sa rútil Svec a technicky ho obstrelil k pravej tyčke a tretia bola najkrajšou akciou zápasu ked po osi Magáč-Husár sa lopta dostala k Matúšovi Kovaľovi a ten prehodil vybiehajúceho brankára a lopta padal do šibenice.. Hru sme mali  až do konca zápasu pod kontrolou a zalúžene sme si pripísali prvé jarné víťazstvo, ktoré nas posunulo naspäť na deviatu priečku tabuľky. Hostia prakticky Stvartaka neohrozili, mali iba pár neškodných štandardiek.

Aj v Sabinove sme hrali celkom pekný, ale neúčelný futbal a po chybách sme inkasovali, tentokrát sme sa dokázali presadiť aj strelecky, na hru v poli sa dalo  pozerať, všetci  naši hráči si zaslúžia pochavalu a gratuláciu.

               Tvorca hry staršieho dorastu OSFK SM Vlado Husár vpravo

OSFK:Stvartak-Lukáč,Kovaľ J.,Zošš(K),Andraško-Pytlík,Husár V.,Kovaľ M.,Magáč-Svec D.(67.Stofánik F.),Konečný

Goly: 51.Konečný,54.Sveč,81.M.Kovaľ

Pred 50 divákmi rozodovali:Mihálik,Baloga,Tomeček

FOTO

Mladší dorast

OSFK SARISSKE MICHALANY-MFK STARA LUBOVNA 1:4 (0:2)

Mladší dorast podal snaživý výkon, ale na Lubovňu to nestačilo.  Skúsenejší hráči hostí premieňali rýchle protiútoky, v poli sme im ako tak konkurovali, ale naši hráči nedotiahli svoje akcie k finálnej prihrávke. Našim sa to podarilo iba raz, ked sa na päťke presadil Michal Straka. V drese mladšieho dorastu podali najlepšie výkony naši žiacky reprezentanti Minár,Havrilla Michal a zvlášť upútal svojím snaživým výkonom  Adam Simčík.

                 Talentovaný Adam Simčík

Náš gol:Straka

FOTO

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/