Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

BILANCIA-ZIACI OSFK SARISSKE MICHALANY

04.09.2012 12:29

Minuloročný víťaz Majstrovstiev regionu prešovsko-sabinovsko ma za sebou odohratých už 5.kôl 1.triedy ObFZ Prešov.

Víťazný kolektív  2011/12 kvôli veku opustili : brankár Dávid Cirč a hráči do poľa, kapitán Lukáš  Kobulnický, Erik  Némethy,Milan Maximilián Minár, Michal Havrilla, z ktorých posledný traja menovaný sa úspešne adoptovali do štvrtoligového dorastu v ktorom podávajú výborné výkony...neznáma je činnosť brankára Cirča a veľký talent Kobulnický má záujem radšej hrať za dorast  v Gregorovciach 2.triedu. 

               Ziaci OSFK Sarišské Michaľany pre sezonu 2012/13

Horný rad zľava:tréner Marcinko,Andraščík,Drobňák,Dužda M.,Seman,Skoloda,Dufalo,Pešta,vedúci mužstva Sabol

Dolný rad zľava: Staš,Svec,Sarpataky K.,Stofan,Sabol Ri., Kaleja,Sabol Ra.,Veselovský,Simčík,Dužda P.,Lukáč         

Počas  už rozbehnutej sezony tandem trénerov opustil pre pracovné povinnosti Tibor Guzík a tak realizačný tím pracuje  momentálne v zložení vedúci mužstva Rastislav Sabol a tréner Michal Marcinko.

Pred sezonou k nám prišli na prestup z Inter Roma Ostrovany - talentovaní Ján Kaleja, Patrik Dužda a Mikuláš Dužda, všetci traja sú posilami  žiackeho kolektívu a úspešne sa adaptovali do tímu, okrem nich ešte  Roman Skoloda prišiel na ročné hosťovanie z Medzan. Do Medzan na ročné hosťovanie odišli  žiaci Jopek a Vavrek.

Na súpiske pred jesennou časťou sezony sa  tak ocitlo až 28 žiakov, z ktorých do majstrovských zápasoch zasiahlo doteraz 20 mladých futbalistov. Kostru tímu tvoria hráči s naväčším počtom štartov 5 štartov - Seman,Kaleja,Dužda P.,Simčík,Sabol Ra., 4 - Janega,Skoloda,Dužda M.,Stofan,Staš,Drobňák,Andraščík, 3-Svec,Dufalo...

Strelecky sa najviac darí  Martinovi Lukáčovi autorovi  ôsmych golov, další  naši strelci - Ján Kaleja 6,Mikuláš Dužda 4, Rastislav Svec 4,Rastislav Sabol 2, Adam Simčík 1, Roman Skoloda 1, Svorad Andraščík 1. Naviac v jednom zápase nastrieľal Rasto Svec do siete Víťaza, hattrick zaznamenal v Pečovskej Novej Vsi Adrián Staš.

Celkovo naši žiaci v piatich zápasoch nastrieľali svojím súperom aj dvomi vlastencami Malého Sariša a Víťaza už spolu 29 golov.

Na domácej pôde kraľujeme suverénne, veľmi dôležitý trojbodový zisk sme zaznamenali proti ambicioznym žiakom z Malého Sariša v jednom z troch stretnutí vonku sme zaváhali a Brezovica nás obrala o dva body.

Celkový dojem z účinkovania našich žiakov je veľmi dobrý, prezentujú sa rýchlou kombinačnou a účelnou hrou, bez štipky chvály a prehnaného lokálpatriotizmu môžem už teraz tvrdiť, že to bude opäť najvážnejší kandidát na víťazstvo v súťaži. Kto sa obával pred štartom ročníka po dochode kostry žiackeho tímu do dorasteneckého výberu o jeho budúcnosť, nemusí mať obavy...je to tím so skvelými individualitami ako aj  kolektívnym futbalovým duchom...

Dôležitou previerkou bude zápas v sobotu v Hermanovciach, ktoré sú na druhom mieste tabuľky za našimi chlapcami, ak sa im podarí zvíťaziť budú na dobrej ceste túto moju víziu naplniť.

-attila-

 

.

 


 

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/