Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

6.kolo - 1.trieda ObFZ - komentáre k zápasom

29.08.2011 21:03

Žipov - Hermanovce 2:3


Výkop mali hostia a tým začala aj ich ofenzívna snaha. Dominovali hlavne v strede pola a útoku. Domácich v podstate nepustili k žiadnej akcii a obrancovia zmarili každé ich útočné snaženie. Hostia si vypracovali viacero sľubných príležitostí na skórovanie. Z toho boli tri tutovky, ktoré si však miesto v sieti súpera nenašli. Gólový účet otvoril 0:2 Jozef Guži, (rýchlo rozohraný aut, strela spoza šestnástky do "šibenice" brankár bol, len štatistom) Tento obraz hry pretrvával 25-30 minút. Potom hostia skórovali ďalekonosnou strelou (asi 5 metrov od poliacej čiary).

Bola to skôr nakopnutá lopta, ktorú brankár podcenil a prepadla mu cez ruky do brány. Toto pomohlo domácim a nakoplo ich do útočného snaženia. To sa im aj vyplatilo, ked opäť nakopnutú loptu brankár podbehol. Lopta minula bránu, no brankár stiahol útočiaceho hráča, z čoho rezultoval pokutový kop. Polčas 2:1.


Druha časť hry sa začala vyrovnane. Hralo sa prevažne v strede poľa. Až prišiel pokutový kop za podrazenie. Peter Olejár (Žipov) prestrelil bránu. To vlialo novy impulz do družstva Hermanoviec.

Začali lepšie kombinovať a postupnými útokmi ohrozovali domáceho gólmana. Tlak vyústil do viacerých nedovolených zákrokov za pokutovým územím. Jeden takýto faul potrestal Eduard Valenčin, keď zo vzdialenosti  18 metrov prehodil múr a poľahky skóroval, brankár ostal ako prikovaný.

Ďalší priebeh bol vyrovnanejší. Hermanovce sa veľmi do útoku nehrnuli,  boli si vedomí, že aj jeden bod by bol pre nich úspechom. Asi päť minút pred záverečným hvizdom, po výkope  a vyhratom súboji sa mi podarilo vysunúť Jana Pokutu a ten nekompromisnou „delovkou“  ku vzdialenejšej tyči strhol víťazstvo na stranu hostí.
Výsledok stretnutia: 2:3


Z môjho pohľadu a pohľadu divákov (aj domácich) sme vyhrali zaslúžene. Zápas bol poznačený veľkým počtom faulov, hlavne na mňa, ktoré však rozhodca netrestal kartami. Bolo vidieť frustráciu domáceho mužstva. Taktiež sa opäť ukázal aj starý známy David Harčár, ktorý by si neodpustil ustavične komentovanie všetkých zákrokov. (a taká perlička opľúval hráčov do tváre počas celého stretnutia.

Miloš Marinica - Hermanovce

 

KOJATICE - DUBOVICA 0:0

 

V tomto zápase sme podobne ako v Žipove nepremenili vyložené šance. V prvom polčase nám boli domáci vyrovnaným súperom, ale po zmene strán sme zatlačili a získali územnú prevahu. Kojatice hrozili iba z  rýchlych protiútokov.

Myslím si, že domáci hráči minimálne dvaja ,mali opustiť ihrisko predčasne. Výsledkom toho, že ich rozhodca nepotrestal, bol veľmi nervózny koniec zápasu. V Kojaticiach sme nezískali ale stratili 2 body.

Jakub Kušnír - Dubovica

 

RAŽŇANY - HANISKA 3:1

 

V prvom dejstve sme boli jednoznačne lepší, dali sme gól po rohovom kope a súper vyrovnal až tesne pred  polčasovým hvizdom, z pokutoveho kopu. V druhej časti hry nás zatlačili a dali nám šťastný gól z autovej čiary a tretí po rohovom kope. Dobre zahrávali štandardné situácie, ale nie je to nie je to nejako výnimočné mužstvo. Ihrisko bolo veľmi tvrdé a krivé, rozhodca bol v pohode.

Peter Vaňo - Haniska


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/