Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

ZMENY V KÁDRI

12.03.2013 23:14

V mužstve dospelých došlo počas zimnej prestávky k výrazným zmenám.

Na trénersku stoličku po polročnej pauze opäť zasadol staronový tréner Jozef Košut, ktorý v sezóne 2011/12 priviedol mužstvo Šarišských Michalian po dlhých siedmych rokoch v 1.triede,  po jeho pol ročnom pôsobení  pri mužstve do VI.ligy šarišskej. Vystriedal na trénerskom poste Andreja Keresteša, ktorý doviedol mužstve k jesennému titulu v VI.lige šarišskej. Andrej Keresteš sa stal Košútovým asistentom a trénerom dorastu.

S futbalovou kariérou sa rozlúčil mladý brankár, odchovanec Šarišských Michalian Jozef Šidík, ktorý si zachytal aj v dvoch víťazných zápasoch VI. ligy šarišskej.

Na post brankárskej dvojky by mal zasadnúť skúsený gólman z Ľubotíc, momentálne hosťujúci v Hermanovciach.

Do obrannej formácie po zaregistrovaní transferu pribudne dvojica šikovných mladíkov z liahne Tatrana Prešov. Naopak náš klub opustí skúsený futbalista Michal Turok-Heteš, ktorý sa vracia do Medzilaboriec. Záložná formácia sa opäť môže tešiť na strelca Dávida Leška, ktorý s našim klubom predlžil hosťovanie do konca sezóny. Z nášho klubu na prestup odchádza aj  Peter Voľanský, ktorý sa vráti do miesta svojho rodiska a klubu 1. triedy  OFZ Prešov, TJ Petrovany. 

Ak všetky rokovania dobre dopadnú  našu ofenzívu výrazne posilní skúsený, kvalitný futbalista hrávajúci predtým za Giraltovce a Barcu.

Prekvapením bude zaradenie do kádra hráča, ktorý vyrastal v Tatrane Prešov naposledy pôsobiaceho vo Vysokých Tatrách. Jeho otec pochádza zo Šarišských Michalian a matka z nedalekých Medzan.

Veľa si sľubujeme aj od 20-ročného, ale už skúseného futbalistu,  od 16-tich rokov ošľahaného v súbojoch V. ligy JUH, ktorý pôsobil naposledy v Nižnom Žipove, jeho materským klubom je TJ Lokomotíva Michaľany.

Dorastenecký výber k záchrane povedie tréner Andrej Keresteš.

Káder posilní v jarnej časti Dávid Bogusský, ktorý prichádza do nášho klubu zo Starej Ľubovne. Okrem neho bude k vylepšeniu tabuľkovou pozície pomáhať aj dvojica našich rodákov, talentovaných dorastencov a to Dávid Motýľ a Daniel Drobňák, ktorí prídu k nám na ročné hosťovanie z klubu Odeva Lipany. Rozlúčiť sme sa museli s Patrikom Zoššom, ktorému jeho klub FK Uzovce hosťovanie u nás nepredlžil.

Družstvo žiakov pokračuje v príprave na jarnú odvetu,  pod vedením trénera Michala Marcinka a vedúceho mužstva Rastislava Sabola, s tridsaťčlenným kádrom s cieľom obhájenia víťazstva v 1. triede ObFZ Prešov.

-attila-

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/