Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

ŽIACI - CHMINIANSKA NOVA VES - OŠFK

19.09.2013 21:36

Majstrovský zápas - predohrávané 7.kolo, I.trieda ObFZ, štvrtok 16 h.

CHMINIANSKA NOVA VES - OŠFK 2:2 (1:1)

Naša zostava: Šarpataky K. - Dužda P., Jopek P.,  Drobňák K., Staš A. - Sabol Ra, Švec R., Kožár L., Janega R. - Sabol Ri., Kaleja J.

striedali: Vavrek P., Haladej M.

Naše góly: Lukáš Kožár, Roland Janega

FUTBALNET

                       Tréner OŠFK Michal Marcinko vľavo, vedúci mužstva Rastislav Sabol vpravo

V kvalitnom žiackom zápase druhého s tretím sa zrodila zaslúžená remíza. Početná futbalová kulisa v tejto fubalovej obci videla stretnutie dvoch  rozdielnych polčasov. V prvom boli lepší domáci spoliehujúci sa na svoje výrazné individuality. V druhom sa presadzovali vo väčšej miere technicky hrajúci naši chlapci. Vyrovnanie na 1:1 zariadil po "angličáku" Lukáš Kožár. O vedenie 2:1 sa postaral po skvelej technickej akcii celého tímu Roland Janega. Domáci stihli vyrovnať po peknej individuálnej akcii Leška. Víťazstvo sme po viacerých šanciach mohli strhnúť na svoju stranu, nastrelili sme brvno aj tyčku, no po nebezpečných štandardkách domácich sme boli vdační aj za remízu. Spokojní s ňou boli obaja tréneri.

Tréner OŠFK Michal Marcinko:"Hrali sme vo futbalovom prostredí s diváckou kulisou, ktorá domácich slušne povzbudzovala. Chcem pochváliť chlapcov Chminianskej Novej Vsi, pretože je to jedno z najlepších družstiev v tejto súťaži. Už tretí rok čo pôsobím pri žiakoch mi je zrejme, že sa  tu pracuje s mladými na veľmi slušnej úrovni . O tom svedčí to, že sme na Chminianskom ihrisku ešte nevyhrali. Stretnutie malo vysokú žiacku kvalitu. V prvom polčase boli lepší domáci, v druhom zase môj tím. Remíza je spravodlivým vyjadrením  síl na ihrisku, aj ked sme samozrejme chceli vyhrať. No v Chminianskej sa body len tak ľahko nezískavajú, preto som s predvedenou hrou aj s jedným bodom  vcelku spokojný".

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/