Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

ZA TORYSOU OPÄŤ S FINTICAMI

22.08.2015 06:09

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

FUTBALNET

SOBOTA 22.08.2015 o 14 h. - štadión "ZA TORYSOU"

III.LIGA ŠARIŠSKÁ- 3.KOLO

 

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - OŠK FINTICE 2:0 (1:0)

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 

Prvé domáce víťazstvo v súťažnom ročníku 2015/16 sa zrodilo po našej celozápasovej hernej prevahe. Súper bojoval, naši  dorasteneckí reprezentanti sa presadzovali pohľadnou technickou hrou. Mohli sme v tomto stretnutí vidieť z našej strany množstvo parádnych technických kúskov a akcií, no chýbala im finálna prihrávka, alebo väčší dôraz.

Premiérovým tvrdým presným zásahom pod brvno v drese  michaľanského dorastu otvoril účet zápasu Rastislav Sabol a poistku krížnou strelou po zemi zabezpečil na 2:0 Martin Lukáč.

Nepríjemnosťou stretnutia bol koňar najlepšieho hráča na ihrisku Lukáša Kobulnického, ktorý parkticky môže ohroziť jeho dnešný súťažný štart v tíme dospelých. Milan Maximilián Minár na stretnutie aj z tohto dôvodu na žiadosť trénerov dospelých nenastúpil.

Zaslúžené tri body zo soboty patria našim dorastencom a nebyť Mareka Pitra Bučka z Čirča, tak sme mohli viesť tabuľku III.ligy Šarišskej dorastu.

Základná zostava

Jakub Seman - Kristián Vaňo, Erik Némethy, Richard Dufalo - Svorad Andraščík - Lukáš Kobulnický,
Rastislav Sabol 1 gól, Adam Šimčík, Martin Lukáč 1 gól - 
Ján Kaleja, Michal Haladej,

LAVIČKA

Adrián Staš, Mikuláš Dužda, Peter Vavrek, Dávid Čirč.

Pred 36 divákmi rozhodoval František Sendek.

Pred zápasom:

ZRANENÍ

Lukáš Kožár,

TRANSFER

Kristián Šarpataky odišiel na hosťovanie do Šarišských Sokoloviec,

Štart nového súťažného ročníka III.ligy Šarišskej dorastu priniesol zmenu v organizácii suťaže, ako aj zoštíhlenie počtu účastníkov zo 16 na 14. Družstvá dorastu z okresu Bardejov, ktoré boli ešte v minulom ročníku jej súčasťou [Bardejovská Nova Ves, Kurima, Raslavice] účinkujú momentálne v III.lige Šarišsko - dukelskeJ, Malcov a Šiba v I.triede ObFZ Bardejov, Beloveža zanikla.

V III.lige Šarisskej zostali tak iba zástupcovia okresov Prešov [Malý Šaris, Chminianska Nova Ves, Dulová Ves, FAMT Prešov - účinkoval v III.lige Šarišsko - dukelskej, Pušovce, Kapušany, Fintice], Sabinov [Sabinov, Šarišské Michaľany, Brezovica - nováčik, Hermanovce] a Stará Ľubovna [Stará Ľubovna, Plavnica, Čirč].

Na súpisku bude môcť tréner Michal Marcinko a vedúci mužstva Rastislav Sabol dnes zaradiť  už aj štyroch ostrovanských hráčov, ktorí v Záborskom (vyhrali sme 11:1 s FAMT Prešov) chýbali a tak naša futbalová sila zaiste ešte vzrastie. Fintičania podľahli v úvodnom kole na domácom štadiône Starej Ľubovni 5:7 a v Malom Šariši 0:3. 

ZATIAĽ V SÚŤAŽNOM ROČNÍKU 2015/16 DO SÚŤAŽNÉHO FUTBALU NENASTÚPILI:

Šimon Maťuťa, Daniel Drobňák, Kristián Drobňák, Patrik Husár, Dominik Veselovský, Matúš Kováč Pešta, Patrik Dvorščák, Kristián Jaco, Michal Havrilla, Rastislav Havrilla, Tomáš Hlavatý.

TRENER DORASTU OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHALANY - Michal MARCINKO:

 

Pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/