Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

Z BARDEJOVA S VÍŤAZSTVOM

15.02.2015 09:00

PRÍPRAVNÉ STRETNUTIE

Sobota 14.02.2015 16 h. - umelá tráva  Bardejov

     versus

ŠK MILÉNIUM BARDEJOVSKÁ NOVÁ VES (III.liga VsFZ) - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (V.liga Šarišská) 0:2

Do Bardejova na stretnutie s treťoligistom z Bardejovskej sme cestovali opäť v nekompletnom zložení. Našim trénerom chýbalo šesť hráčov základnej zostavy. Na ľavej strane obrany si tak zahral aj tréner nášho dorastu Slávo Lukáč. Do hry sa postupne zapojili aj dvaja jeho zverenci Erik Némethy a neskôr aj Rišo Duffalo. Hralo sa za vcelku príjemného, bezveterného februárového počasia, v závere už aj za prispenia umelého osvetlenia.

Náš hostiteľ začal svižne, niekoľkokrát pohrozil no postupne sme sa dostávali čoraz bližšie a bližšie k súperovej šestnástke. Hra sa prelínala z jednej strany na druhú a videli sme tak viacero zaujímavých situácií, ktoré obaja brankári vyriešili. Zo skrumáže v päťke sa nám ešte skóre otvoriť nepodarilo, v zápäti vyhral pred pokutovým územím osobný súboj Ivo Bednár a jeho nádherný padajúci list skončil vo vinkli bránky nášho súpera.

V druhej časti stretnutia pokračovala otvorená partia, z ktorej sa zrodili naše veľké strelecké príležitosti. Domino Haničák trafil  však iba nad brvno, podobne Maťo Biľ v čistej tutovke zoči voči bránkárovi a nájazd Miro Krála vyškrabal domáci gólman na tyčku. Skvelou prihrávkou Lukáša Olejára však Miro Král už nepohrdol, obišiel aj strážcu svätyne a zasunul do sita. Domáci sa snažili stav skorigovať no skvelý "Kaprík" za svoj chrbát opäť raz nič nepustil.

ŠK MILÉNIUM BARDEJOVSKÁ NOVÁ VES

L.Kačmár - E.Šoltýs, F.Knap, T.Virgala, M.Jaš, F.Knap, T.Hlad, M.Jančošek, J.Humeník, M.Iľko, M.Luščák, F.Šott, T.Kiseľ, M.Bajus, J.Murcko, M.Mihálik, M.Jendroľ

Tréner: Jozef Žofaj

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

M.Kaprál - I.Bednár, M.Dubecký, V.Papp, S.Lukáč - J.Palčo, D.Haničák, L.Olejár, M.Biľ - D.Kozák, M.Král

Striedali: E.Némethy, R.Dufalo

Chýbali: A.Kaščák - J.Harčár, M.Baka, D.Gáll, M.Balun, Ľ.Kočík, P.Sedlák

Góly: 40. I.Bednár, 77. M.Král

Tréneri: Ľubomír Puhák, Stanislav Zápotocký

Rozhodoval: T.Jacečko

50 divákov

Nasledujúci prípravný zápas odohráme na umelej tráve v Sabinove v nedeľu 22.02.2015 o 16 h. s účastníkom I.triedy ObFZ Prešov TJ Družstevník Hermanovce.

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/