Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

VYDARENÁ SABINOVSKÁ ODVETA

02.02.2015 20:31

PRÍPRAVNÉ STRETNUTIE

Pondelok 02.02.2015 17 h. - umelá tráva Sabinov

     versus

MFK SABINOV (III.liga) - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (V.liga) 0:4 (0:2)

Nedeľňajší dopoludnajší zápas s Raslavicami sa kvôli nepriaznivému počasiu neuskutočnil a tak naši tréneri privítali pozvanie trénera Jaroslava Galka na odvetu (v prvom meraní síl sme remizovali v Sabinove 1:1). Hralo sa pod umelým osvetlením, v chladnom februárovom počasí, za mierneho sneženia.

Už v úvode sa po našej rýchlej akcii individuálne presadil Jožko Pokuta a prudkou strelou od tyčky otvoril skóre derby stretnutia. Útočná hra oboch tímov prinášala zaujímavé strelecké situácie, no obaja brankári boli pozorní. Po ukážkovej akcii sme sa v závere prvej polhodinky dostali do vyloženej šance, ktorá však skončila iba rohom. Presne centrovanú loptu z neho, hlava Jožka Pokutu usmernila hravo do siete Sabinova už po druhykrát.

Veľmi dobré pasáže z prvej časti hry podložené stúpajúcou formou celého mužstva, sme preniesli aj do druhého dejstva. Po skvelej prihrávke Dávida Gálla a samostatnom nájazde Mira Krála, sme viedli už trojgólovým rozdielom.

Ďalšiu peknú akciu po ľavej strane mazáckym lobom vyriešil Maťo Biľ a tak naš náskok bol po šestdesiatich minútach už veľmi príjemný. Nasledovalo vniknutie Jožka Pokuty do šestnástky, ktoré bravúrne vyriešil domáci brankár, ďalší nájazd Mira Kráľa skončil tesne vedľa a tvrdá strela Jožka Pokutu iba o niekoľko centimentrov minula brvno. V závere sa Sabinovčania snažili o skorigovanie stavu, no ani séria šiestich rohov po sebe, neskončila za chrbtom vždy pripraveného Alexa Kaščáka.

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

M.Kaprál - M.Vasilenko, M.Dubecký, V.Papp, D.Gáll - J.Palčo, M.Biľ, Ľ.Kočík, D.Kozák - M.Král, J.Pokuta

Striedali: A.Kaščák, I.Bednár

Chýbali: J.Harčár, M.Baka, M.Balun, L.Olejár, D.Haničák, P.Sedlák, M.Stavač, Š.Marcin

Tréneri: Ľubomír Puhák, Stanislav Zápotocký

Góly: J.Pokuta 2, M.Král, M.Biľ

Rozhodovali: M.Filipák - T.Hlavatý, M.Varga

50 divákov

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/