Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

VÍŤAZSTVO POD TATRAMI

30.01.2016 21:30

PRÍPRAVNÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DOSPELÍ

FUTBALNET

SOBOTA 30.01.2016 o 16:00 h. - štadión "Umelá tráva Spišská Belá"

III.prípravný zápas dospelých OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

versus 

FK GERLACHOV (V.liga Šarišská VsFZ - 3.miesto) - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (IV.liga Sever VsFZ - 2.miesto) 1:3 (1:1)

KOMENTÁR K ZÁPASU:

Priznám sa mal som trochu obavy aké stopy zanechá piatková sedemhodinová pešia túra na Téryho chatu na organizme našich hráčov. No bol som príjemne prekvapený akým spôsobom sa s touto fyzickou záťažou všetci vysporiadali. V Tatrách (Tatranská Lesná - miesto sústredenia) panovalo od sobotňajšieho rána teplé slnečné jarné počasie, no po príchode na moderný futbalový stánok v Spišskej Belej, nás privítali veľmi chladné a extrémne veterné podmienky.

Náš ambiciózny súper pricestoval na svoj prvý prípravný zápas zo sústredenia v Banskej Štiavnici vo svojom strede so skúsenými hráčmi, obohatený o mladíkov z bardejovskej futbalovej liahne. Hral s nami otvorenú partiu pokiaľ mu sily stačili, no herná prevaha bola počas celého stretnutia na našej strane.

Nebudem komentovať výkony tradičných opôr nášho tímu, ktoré sú štandardne na vysokej futbalovej úrovni. Potešil ma výkon Dušana Kozáka, ktorý ukázal, maximálny dôraz na hranici únosnosti, rýchlosť, priamočiarosť, rozhodnosť a široký akčný rádius. Rovnako náš nový zakončovateľ Milan Maximilián Minár, ktorý začína už s pravidelnosťou premieňať aspoň svoje niektoré gólové príležitosti a nenecháva ho pokojným ani plnenie defenzívnych povinností. Vo svojom druhom zápase v našom drese dostal príležitosť predviesť sa ostrovanský Miroslav Kaleja ktorý sa spočiatku trošku hľadal, no hlavne v druhej časti zápasu ukázal svoje nesporné futbalové kvality. Zvlášť príjemným prekvapením bolo pre mňa sebavedomé pôsobenie nášho elitného dorastenca Erika Némethyho. Tréneri ho zaradzujú do hry od začiatku prípravy pravidelne na ofenzívny post, ktorý je jeho naturelu najvlastnejší a tak sme mohli byť hlavne včera večer svedkami jeho skvelej futbalovej prezentácie.

Gerlachov využil na strelenie úvodného lu dôraz po priamom voľnom kole. Naša aktivita bola zrejma, no skórovali sme až z pokutového kopu v závere prvého polčasu. Faul v šestnástke na Petra Jačšina, potrestal po vyrazení lopty a následnej dorážke Ľubomír Kočík.

Po technickej akcii a prihrávke Ľubomíra Kočíka, nádhernou krížnou strelou do šibenice otočil stav  definitívne v náš prospech Milan Maximilián Minár. Gerlachovčania skúšali počas celého stretnutia ohrozovať našu bránku iba strelami zo stredných vzdialeností. Do blízkosti Erika Kaprála sa nedostávali, ale naše početné strelecké príležitosti nekončili v ich bránke (Minár, Kočík, Némethy, Kozák, Jačišin). V úplnom závere po faule na Ľubomíra Kočíka z penalty zvýšil sre na 3:1 Peter Jačišin.

Tatranské sústredenie splnilo svoj účel  tak v ľudskom, ako aj vo futbalovom rozmere.

ZÁKLADNÁ ZOSTAVA OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY:

Martin Kaprál - Ivan Bednár, Michal Baka, Michal Dubecký, Vladimír Papp - Jakub Harčár, Miroslav Kaleja, Dominik Haničák - Ľubomir Kočík, Peter Jačišin, Milan Maximilián Minár,

STRIEDALI: Dušan Kozák, Erik Némethy,

NENASTÚPILI: Miroslav Drobňák, Patrik Sedlák, Lukáš Olejár,

CHÝBAL: Alexander Kaščák, Dávid Gáll.

HLAVNÝ ROZHODCA - ? , ASISTENT 1  - nebol, ASISTENT 2 - nebol.

PREHĽAD DOTERAZ ODOHRATÝCH  PRÍPRAVNÝCH STRETNUTÍ OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY V ZIMNOM PRÍPRAVNOM OBDOBÍ 2016 A STRELCI našich gólov:

24. JANUÁR 2016 - UT SABINOV

FK KRÁSNA (TIPOS III.liga VÝCHOD) -  3:3 (0:1)

2 góly - Peter JAČIŠIN, 1 gól - Dominik HANIČÁK

26. JANUÁR 2016 - UT PREŠOV

U19 TATRAN PREŠOV (DÔVERA I.liga starší dorast) -  2:2 (0:1)

1 gól - Milan Maximilián Minár, Ľubomír Kočík.

FK GERLACHOV (V.liga Šarišská) -  3:1 (1:1)

1 gól - Milan Maximilián Minár, Ľubomír Kočík (11 m), Peter Jačišin (11 m).

STRELCI OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY po treťom zápase: celkom 8 gólov,

3 góly - Peter JAČIŠIN, 2 góly - Ľubomír Kočík, Milan Maximilián Minár, 1 gól - Dominik HANIČÁK.

Tréneri mužstva dospelých OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - hlavný tréner Ľuboš BELEJÍK, asistent trénera Michal KRAJNÍK.

 PRIPRAVIL: ATTILA MIKLOŠKO
 
              

SPIŠSKÁ BELÁ 30.01.2016

foto:ATTILA MIKLOŠKO


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/