Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

VIANOČNÝ HALOVÝ TURNAJ

26.12.2013 22:51

V hale prešovskej univerzity v dňoch 25.12. - 26.12. sa uskutočnil Vianočný halový turnaj, ktorý bol príjemným futbalovým spestrením sviatočných dní končiaceho roka 2013. Organizátorom a generálnym sponzorom turnaja bola firma 3b, ktorá zastrešuje aj prešovskú uličnú ligu.

SLÁVNOSTNÝ CEREMONIÁL - TU

Od stredajšieho rána sa zápasmi v skupinách začal bohatý futbalový program. Hralo sa v štyroch skupinách zložených zo štyroch tímov, systémom každý s každým a prvý a druhý v poradí zo skupiny postupovali do štvrtkových štvrťfinálových zápasov. 

Vo vyradovacích bojoch sa predstavili tieto výbery: 3B team, FK Prešov, Hricov team, Klapkáči, Klokani, A.G.E.S., FC SUDA, Ľubotice, Wall street, U Kuka, Gasmonta Team, Pelicans partners, BF design, Predators, 3FIN, Šarišská galéria. Sú to výbery vytvorené iba pre tento nultý ročník turnaja, ako aj výbery prešovskej uličnej ligy.

Na palubovke sme mohli vidieť temer kompletný výber hráčov, ktorý sa pohybujú po našich regionálnych trávnikoch, pričom pochádzajú z nášho regiónu. Či už sú to hráči druholigového Tatrana Prešova, Bardejova, prvoligových dorastencov Tatrana Prešov, treťoligovej Lokomotívy Košice, juniorky Tatrana Prešov, Lipan, štvrtoligového Sabinova, Spišského Podhradia, piatoligových Pušoviec, Fintíc, Kendíc, Ľubotíc, Raslavíc, Kľušova, šiestoligových Župčan, ako aj hráčov oblastných regionálnych súťaží z Demjaty, Záborského, Pečovskej Novej Vsi, Ražňan, Žehne, Hanisky...

Samozrejme nechýbali ani hráči nášho mužstva, ktorí reprezentovali farby či už prvoligového futsalového klubu FK Prešov, alebo ostaných zúčastnených družstiev.

Pekné výkony predvádzali Dominik Haničák, Jakub Harčár, Matúš Mihok, Patrik Sedlák, Lukáš Olejár, Dávid Macej, predstavili sa aj hráči ktorí boli, alebo ešte aj stále sú súčasťou nášho klubu ako Richard Haničák, Matúš Kočík, Jakub Kovaľ, Kamil Kolpak, Róbert Maťuťa, Štefan Hriško.

Vo štvrtok turnaj pokračoval súbojmi vo štvrťfinálových skupinách z ktorých prvé dve mužstvá sa prebojovali do semifinálových zápasov. V prvom z nich sa stretol výber bratov Hricovcov s tímom U Kuka, farby ktorého obliekali aj dvaja naši reprezentanti Lukáš Olejár a Dávid Macej. Stretnutie sa rozhodlo až v penaltovom rozstrele a jediným úspešným exekútorom bol Lukáš Olejár, ktorý posunul svoj tím do finále. Proti silnému súperovi v zostave so slovenským reprezentantom vo futsale Jurajom Kuchajdíkom, Miroslavom, Lukášom a Adriánom Hricovom v bráne s Igorom Babjakom... podali výborný výkon. 

V druhom semifinále proti sebe nastúpili Patrik Sedlák v drese FC Suda, proti futsalovému FK Prešov s Matúšom Mihokom a Jakubom Harčárom. Do finále po výbornom zápase postúpil Patrik Sedlák.

V boji o tretie miesto porazili Hricovovci FK Prešov. 

Vo finálovom zápase bol úspešnejší FC Suda v zostave s Patrikom Sedlákom. Dávid Macej v tomto stretnutí pre zranenie už nenastúpil, ale zahral si Lukáš Olejár.

Najlepším brankárom bol vyhlásený Martin Kapráľ, najlepším strelcom Lukáš Hricov, najlepším hráčom celého turnaja náš reprezentant Lukáš Olejár.

Bola to skvelá futbalová show s vynikajúcim obsadením, pričom môžeme byť v našom klube hrdí nato, že máme vo svojich radoch takých hráčov, ktorí sa výnimočne presadili v tejto silnej konkurencii, ako víťaz turnaja Patrik Sedlák (hral v tíme s hráčmi Tatrana Prešov Kačalom, Šimkom, Jackom, Biathom, Ľuberdom... v bráne so skvelým Martinom Kapráľom), najvyššie individuálne ocenenie - najlepší hráč turnaja, ako aj druhé miesto v turnaji získal náš záložník Lukáš Olejár. Na štvrtom mieste sa umiestnili s tímom FK Prešov, Jakub Harčár a Matúš Mihok. Ani ostatní naši terajší, či bývalí hráči sa v nabitej konkurencii nestratili.

Rozhodovali: Ziemba, Hudák ml.,Tramita.

                                                Lukáš Olejár štvrtý zľava

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/