Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

VIANOČNÉ OBLÁTKY

26.12.2014 16:03

Vo futbalovej kuchyni nášho klubu vládne zatiaľ Vianočná pohoda.

Zloženie realizačných tímov našich troch družstiev nepredznamenáva žiadne veľké udalosti. Zimna príprava mužstva dospelých bude pod patronátom trénerskej dvojice Ľubomír Puhák, Stanislav Zápotocký.

Kolektív dorastu opustil hlavný tréner Ľubomír Kočik st., ktorý si predsavzal v jarnej časti zachovať príslušnosť v súťaži, pre mužstvo II.triedy ObFZ Prešov zo Žehne. Úlohu hlavného trénera sa podujal na seba zobrať jeho doterajší asistent Slavomír Lukáč.

Družstvo žiakov zostáva naďalej pod vedením trénera jesenného lídra tabuľky I.triedy ObFZ dospelých mužstva  Ražňan, Michala Marcinka.

Stanislav Zápotocký a Michal Marcinko sú čerstvými držiteľmi obnovenej EURO licencie GRASSROOTS C.

Zmena licencií:

Rekvalifikáciou sa menia bývalé trénerské triedy na EURO licencie:
z IV. trénerskej triedy / „C“ licencie na UEFA „Grassroots“ C
z III. trénerskej triedy / „C“ licencie na UEFA „B“
z II. trénerskej triedy  / „B“ licencie na UEFA „A“
z I. trénerskej triedy   / „A“ licencie na UEFA „Pro“

Zimná príprava mužstva dospelých bude prebiehať podľa osvedčeného scenára. Tréningové jednotky sú naplánované v telocvičňi Základnej školy na Važeckej ulici v Prešove, v posilňovni na Fakulte výrobných technológií na Bayerovej ulici v Prešove a v bazéne Strednej strojníckej školy v Prešove.

Mužstvo dospelých, ktoré je po jeseni na prvom mieste v V.lige šarišskej odohrá počas zimnej futbalovej prestávky aj s generálkou deväť prípravných futbalových stretnutí (od druhej polovice januára 2015), na umelých trávach v Bardejove, Prešove, Sabinove a Lipanoch. Hracím dňom bude sobota, prípadne nedeľa. Našimi súpermi budú vo väčšine prípadov tímy z III.ligy a IV.ligy Sever (aktuálny harmonogram prípravných stretnutí zverejním po jeho aktualizácii).

Tréneri  mužstva dospelých vyskúšajú približne sedmičku adeptov michaľanského dresu medzi ktorými sú hráči, ktorí si už zahrali vo vyšších súťažiach, ako aj osvedčení harcovníci z našich oblastných súťaží.

Do zostavy sa pravdepodobne vrátia niektorí naši futbalisti z hosťovaní a niekoľkým súčasným členom kádra bude umožnené prestúpiť, prípadne hosťovať v iných kluboch. Podľa súčasného záujmu to budú prevažne  kluby z vyšších súťaží nášho regiónu.

Dorast a žiaci zostávajú rovnako v klasickom režime prípravy, t.j. telocvičňa Základnej školy v Šarišských Michaľanoch, prípadne halové turnaje.

O konkrétnych udalostiach v našom klube Vás budem priebežne informovať.

Pozdravujem všetkých Štefanov...

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/