Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

UŽ LEN 25 DNÍ

05.07.2017 06:18

Attila Mikloško

Do začiatku súťažného ročníka 2017/18  III.ligy Východ VsFZ zostáva už len 25 júlových dní.

Pred jeho zahájením čaká prihlásené mužstvá v sobotu 22.júla ešte aj 1.kolo Slovenského pohára. Z treťoligových klubov elektronickú prihlášku do otváracieho kola poslali Šarišské Michaľany, Snina, Svidník, Vranov, Krompachy, Rožňava, Lipany, Bardejovská Nová Ves a FK Košice.

Príprava na jesennú časť pod vedením trénera Ondreja Desiatnika, v ktorej našim prvým súperom bude v nedeľu 30.júla FK Košice (na jeho ihrisku) odštartovala prvým tréningom v pondelok 3.júla.

Predseda klubu Peter Dugas privítal trénera, hráčov, realizačný tím a informoval o klubových záležitostiach. Tréner Ondrej Desiatnik predstavil svoju víziu do budúcnosti, tréningový proces (trénovať sa bude štyrikrát do týždňa) a plán prípravných zápasov.

Na prvom tréningu sa zúčastnili Martin Kapráľ, Ivan Bednár, Ján Jopek, Michal Baka, Michal Dubecký, Ján Janič, Jakub Harčár, Ivan Pončák, Lukáš Olejár, Erik Némethy, Peter Jačišin a nové akvizície brankár Lukáš Chovan z Malého Šariša a záložník Eduard Šimko z Veľkého Šariša.

V utorok 4.júla odohralo mužstvo dospelých už aj svoje prvé letné prípravné strenutie.

Cestovali sme do Spišského Podhradia, kde sme pod Spišským hradom domácim podľahli 0:2, po polčase 0:1.

Začalo sa celkom svižne, kombinácie nám vychádzali no do priameho ohrozenia bránky súpera sme sa príliš nedostávali. Pokúšali sme sa aj o streľbu z diaľky, ale všetky naše strely boli nepresné. V globále sme mali hru pod kontrolou, no neskórovali sme, naopak ľahký padáčik skončil za chrbtom nášho brankára. Po nešetrnom zákroku opustil hraciu plochu s opuchnutým členkom Jakub Harčár a ešte predtým si stehenný sval natiahol Erik Némethy. Vyskúšali sme  si tak na základe týchto skutočností aj dve tretiny zápasy hru s desiatimi hráčmi, následne sme sa v jeho priebehu aj viackrát  zapotili a ešte nešťastne inkasovali. Našim chlapcom sa aj napriek snahe stav už ani skorigovať nepodarilo.

Zostava OŠFK Šarišské Michaľany

Lukáš Chovan - Ján Jopek, Michal Baka, Michal Dubecký, Jakub Harčár - Roman Kovalčík, Eduard Šimko, Lukáš Olejár, Ivan Bednár - Erik Némethy, Peter Jačišin,

striedal: Lukáš Kobulnický,

chýbali: Martin Kapráľ, Alexander Kaščák - Ján Janič, Ivan Pončák, Peter Kentoš, Jozef Kovalčík, Ľubomír Kočík, Patrik Sedlák, Dušan Kozák, Dávid Danko, Erik Kapráľ, Peter Kentoš, Jozef Kovalčík, Kristián Vaňo, Adrián Staš, Adam Šimčík, Mikuláš Dužda.

Vo štvrtok je na programe ďalší tréning a v piatok 7.júla o 18 h.  si v druhom letnom prípravnom stretnutí zmeriame silly s našim odvekým rivalom mužstvom Sabinova, srdečne pozývam všetkých priaznivcov futbalu.

Osobitné poďakovanie zato, že môžeme hrať po 30 rokoch III.ligu patrí prezidentovi klubu OŠFK Šarišské Michaľany a zároveň aj generálnemu sponzorovi  Milanovi Mazárovi majiteľovi firmy INTRAVENA, ktorý už deviaty rok podporuje klub finančne.

foto:Attila Mikloško

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/