Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

TRI PLUSOVÉ BODY SPOD SPIŠSKÉHO HRADU

27.08.2015 00:27

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DOSPELÍ

FUTBALNET

STREDA 26.08.2015 o 17 h. - štadión "Pod hradom"

IV.LIGA SEVER - ODLOŽENÉ 2.KOLO

VERSUS

MŠK SPIŠSKÉ PODHRADIE - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 0-1 (0-1)

OŠFK ŠARIŠSKE MICHAĽANY

ZÁKLADNÁ ZOSTAVA:

Martin Kaprál - Vladimír Papp, Michal Baka, Michal Dubecký, Gávid Gall - Jakub Harčár - K, Lukáš Olejár,  Miroslav Drobňák, Ivan Bednár - Ľubomir Kočík,  Patrik Sedlák 1 gól ,

LAVIČKA:

Milan Maximilián Minár, Matúš Kovaľ, Jozef Vasiľ, Lukáš Kobulnický, Dominik Haničák.

CHÝBALI

Dušan Kozák, Alexander Kaščák.

V nádhernej scenérii pod veľkolepím Spišským hradom v ideálnom neskoroletnom počasí, sme videli v prvej časti hry z našej strany výkon ako z veľkej knihy futbalu. Domáci sa iba sporadicky dostávali k lopte a prechod stredovej čiary bol pre nich sviatočnou udalosťou. Rýchlou technickou hrou sme vyvíjali sústavný tlak na obranný val Podhradčanov. Napriek ich defenzívnej taktike so všetkými hráčmi na hranici šestnástky, sa nám aspoň jeden prienik gólovo vydaril, no dve čisté penalty nám neboli súdené.

Po zmene strán sme pokračovali v našej útočnej aktivite. Spišiaci sa snažili aspoň nakopávať, ale ich snaha končila väčšinou za autovými čiarami. Gólový nájazd Ľuba Kočíka sa prekotúľal  iba vedľa ľavej tyčky a tak sme boli až do záverečného hvizdu nútení myslieť nato, či sa ešte niečo neočakávané nestane, ale už sa nestalo...

Excelentná technika, ale aj zdravá agresívna hra priniesla jednoznačnú hernú prevahu a prvú prehru nášho súpera. Jediným mužstvom s nulou na konte prehier tak už zostal iba náš tím.

Kvalitná hra výborných hráčov prináša po dvoch zbytočných stratách v Štrbe a doma s Finticami, ktoré nás zatiaľ pripravili o prvé miesto tabuľky, svoje zaslúžené ovocie... v priebehu troch dní sme získali šesť plusových bodov.

Po piatich odohratých kolách patrí nášmu mužstvu zatiaľ 4.miesto tabuľky IV.ligy Sever so ziskom 11 bodov a skóre 8-2,

PREHĽAD DOTERAZ ODOHRATÝCH STRETNUTÍ OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY A STRELCI GÔLOV:

1.kolo: Štrba vonku 1-1, gól Ľubomír KOČÍK, 2.kolo: Spišské Podhradie vonku 1-0, 3.kolo: Vyšný Mirošov doma 4-0, góly Ľubomír KOČÍK 2, Miroslav DROBŇÁK 1, Milan Maximilián MINÁR 1, 4.kolo: Fintice doma 1-1, gól Dušan KOZÁK, 5.kolo: Kračúnovce vonku 1-0, gól Jakub Harčár.

Tréneri mužstva dospelých OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - hlavný tréner Ľuboš BELEJÍK, asistent trénera Michal KRAJNÍK:

ROZHODOVALI - HR Dávid Capík , A1 Zoltán Lang A2, Peter Konečný, DELEGÁT ZÁPASU Štefan Leško .

SPIŠSKÉ PODHRADIE - 6.miesto,  10 bodov, skóre 8-4.

1.kolo: Pakostov 1-0 gól Matúš Zahurančík, 2.kolo Ľubotice vonku 2-0, góly Matúš Zahurančík, Erik Maliňák, 3.kolo: Šarišské Michaľany 0-1 doma, 4.kolo: Vysoké Tatry vonku 2-2, góly Ján Sýkora, Erik Maliňák, 5.kolo: Štrba doma 3-1, góly Erik Mliňák, Dávid Maliňák, Matúš Zahurančík,

ZOSTAVA SPIŠSKÉHO PODHRADIA (v zátvorke pôsobiská hráčov od V.ligy vyššie a zahraničie, ak nie je uvedené tak hráč pôsobil iba v materskom klube):

FUTBALNET

TRÉNER MUŽSTVA Jozef Komara

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/